Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) , finansmanını Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği Yardım Heyeti Başkanlığı’nın karşılayacağı ve Lefkoşa’nın muhtelif bölgelerinde gerçekleştirilecek olan Asfalt Yama İşleri, Asfalt-Altyapı işleri, Kaldırım ve Yağmur Suyu Drenaj Hattı yapım projeleri için üç yeni ihaleye çıktı.

Projeler kapsamında Lefkoşa’nın ana yolları ve diğer sokaklarında bulunan çukurların kapatılması ve başkent Lefkoşa’da zaman içinde yıpranan bazı yollarda ise asfaltlama çalışması yapılması planlanıyor. Bu çalışmaların yanısıra yağmur suyunun sorun oluşturduğu bölgelerde ise , sıkıntıların giderilmesi için yağmur suyu drenaj hattı oluşturulacak.

Kaldırım ve Yağmur Suyu Drenaj Hattı yapım ihalesi kapsamında Cengiz Topel Sok, Şehit Ecvet Yusuf Caddesi( kısmen), Şehit Kemal Ünal Caddesi (kısmen), Şehit Mustafa Mehmet Sokak, Leylak Sokak, Rüstem Ağa Sokak, Yıldırım Sokak, Kocaman Sokak ve Dilek Sokak’ta kaldırım ve yağmur suyu drenaj hattı yapılacak.

İhale teklif süresi 16 Eylül’de sona erecek
LTB Bayındırlık-Altyapı Şubesi tarafından yürütülecek olan “Asfalt Yama İşleri, Asfalt - Altyapı İşleri, Kaldırım ve Yağmur Suyu Drenaj Hattı Yapım İşleri ” ile ilgili olarak Belediye tarafından çıkılan ihalede , teklif verme süresi 16 Eylül 2013 saat 12.00’a kadar devam edecek ve teklif kabulü sürecinden sonra , ihaleyi kazanan müteahhitlerle projelerin yapımına başlanacaktır.
 
Editör: TE Bilisim