Yangında, evin üst katta bulunan iki yatak odası ile koridor içerisinde bulunan muhtelif eşyalar, evin asma tavanı, çatıda monteli bulunan plastik su deposu ve ısıtıcısı yandı; diğer odalar ise islenmek suretiyle hasar gördü. 
Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, Ali Yüzbaşı Sokak üzerinde bulunan İbrahim Başarır’a ait iki kattan oluşan evin üst katındaki yatak odası içerisinde elektrikli sobanın yatağa temas etmesi sonucu çıktığı düşünülen yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. 
Yangının evin bitişiğinde bulunan Erbil Nuraç ve Melek Dener’e ait iki ayrı eve sıçraması sonucu ise söz konu evlerin çatıları yanarak zarar gördü.
Yangında dumandan etkilenen Alperen Başarır (E-17) Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan tedavisinin ardından taburcu oldu. 
DEMİRHAN’DA BİR MARKETTEN HIRSIZLIK YAPTIKLARI TESPİT EDİLEN İKİ KİŞİ TUTUKLANDI 
Demirhan’da faaliyet gösteren bir süpermarketten sıcak silikon tabancası, bir matkap ucu ve iki elektrik prizini çaldıkları tespit edilen S.K (E-55) ve L.G. (K-54) tutuklandı. 
Önceki gün saat 12.00 sıralarında yapılan hırsızlıkta çalınan malların toplam değerleri, 200,67 TL’ydi.
GAZİMAĞUSA’DA BİR KAMYONET KUNDAKLANDI
Gazimağusa’da, Savaş Yolu Sokak üzerinde park halinde bulunan Harun Turan’a ait HN 154 plakalı mercedes marka kamyonet, üzerine muhtemelen yanıcı madde dökülüp ateşe verildi.
Dün saat 02.00 sıralarında meydana gelen olay sonrasında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın sonucu konu araç kısmen yandı. 
GAZİMAĞUSA’DA GÜMRÜKSÜZ MAL TASARRUFU VE İLAÇ ECZACILIK YASASINA AYKIRI HAREKET
Gazimağusa'da E.Y.K.'nin (E-35) işyerinde polis tarafından yapılan aramada, gümrüğe beyan edilmemiş ve yetkili makamdan izinsiz toplam 206 paket cinsel gücü artırıcı bitkisel karışımlı macun bulunarak emare olarak alındı. E.Y.K. hakkında yasal işlem başlatıldı. 
TOPÇUKÖY’DE KANUNSUZ AV
Dün saat 14.00 sıralarında, Topcuköy'de, M.A. (E-38) ve S.D.’nin (E-43) kanunsuz olarak avlandıkları tespit edildi. İki kişi hakkında da yasal işlem başlatıldı. 
Polisin olaylar hakkındaki soruşturmaları  devam ediyor. 

Editör: TE Bilisim