Polis Basın Bültenine göre, dün saat 18.30 sıralarında Lefkoşa’da Abdi Çavuş Sokak üzerinde U.B.(E-28), Y.B.(E-48) ve V.B.(E-30) bir taraf, Y.D.(E-26), B.G.(E-37), E.G.(E-32), A.Y.G.(E-25) ve T.G.(E-35) diğer taraf olup, aralarında çıkan tartışma sonucu kavga etti. Kavga sırasında V.B.,“yüzündeki maskeyi aldığı” gerekçesi ile Y.D.’nin (E-29) burnuna yumruk vurarak burun kemiği kırılmasına sebep oldu. Bahse konu şahıslar tutuklanırken, soruşturma devam ediyor. 
SURİYELİ 2 KİŞİNİN ADAYA KAÇAK GİRDİĞİ TESPİT EDİLDİ  
Gazimağusa'da Limanında dün yurt dışından gelen bir tır araç içerisine gizlenen Suriye uyruklu iki erkek şahs tespit edildi. Bahse konu şahıslar tutuklanırken, soruşturma devam ediyor. 
DİLEKKAYA VE VADİLİ BÖLGELERİNDE YANGIN
Dilekkaya ve Vadili bölgelerinde çıkan yangında yaklaşık 46 dönüm biçilmiş ve biçilmemiş arazi yandı. 
Dilekkaya - Kırklar ovası üzerinde Yakup Özünlü’nün kullanımında bulunan biçerdöver ile kendisine ait arazi içerisinde arpa biçtiği sırada, biçerdöverden çıkan kıvılcım sonucu meydana gelen yangın neticesinde 6 dönüm biçilmemiş arpa ile 4 dönüm anız yandı. 
Vadili - Paşaköy arasında bulunan arazide ise henüz tespit edilemeyen sebepten dolayı yangın meydana geldi. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, çıkan yangın sonucu 3 farklı kişiye ait yaklaşık 21 dönüm biçilmemiş arpa, yaklaşık 15 dönüm anız ve arazi içerisinde bulunan 200 metre uzunluğundaki sulama hortumu yandı. Soruşturma devam ediyor. 
33 KİŞİ SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINI İHLAL ETTİ, 5 KİŞİ MASKE TAKMADI, 1 İŞ YERİ AÇIK TESPİT EDİLDİ 
Sokağa çıkma yasağı kapsamında 29 - 30 Nisan tarihleri arasında saat 06.00’ya kadar ülke genelinde polis tarafından yapılan denetimlerde; 24 kişinin kısmi, 9 kişinin ise gece saat 21.00’den sonra olmak üzere toplam 33 kişinin sokağa çıkma yasağını ihlal ettiği, sokağa çıkan 5 kişinin ise yasağa rağmen maske takmadığı, 1 iş yerinin ise açık bulundurulduğu tespit edildi. Bahse konu şahıslar tutuklanırken, soruşturma devam ediyor. 

Editör: TE Bilisim