Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) işletmelerinden Le Chateau Lambousa Hotel, 2014’te olduğu gibi, 2015 Yaz Sezonu’nda da yüzde 100 doluluk oranıyla rekor kırıyor.
Son dönemlerde Çek Cumhuriyeti’nden gelen çok sayıda turist ile dikkat çeken Le Chateau Lambousa Hotel’de bu yıl başlatılan açık havada yaz sineması uygulaması, turistlerin büyük ilgisini görüyor.
Le Chateau Lambousa Hotel Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Çağa, yaptığı açıklamada “Daha önce vurguladığımız gibi, 2015 sezonunda da yaptığımız bağlantılar sonucu yüzde 100 doluluk oranıyla misafirlerimize hizmet veriyoruz. Bu yıl başlattığımız açık havada yaz sineması uygulaması özellikle sinema tutkunları için vazgeçilmez bir etkinlik olarak öne çıkıyor” dedi.
Geçtiğimiz günlerde gösterilen “Sandler Barrymore Blended” adlı film çok sayıda kişi tarafından beğeniyle izlendi.
Romantik Komedi türündeki filmi izlerken sık sık kahkahalar atan sinemaseverler, “Bu uygulama bizim için sürpriz oldu, tatil keyfine renk katan yaz sinemasını çok sevdik” dediler.
Yemyeşil çimlerin üzerine yerleştirilen şezlonglara uzanan turistler, ayışığı ve yıldızların altında film izlemenin farklı bir zevk olduğunu belirterek “bu bizim için güzel bir sürpriz oldu” diyerek otel yönetimine teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilisim