“Pakete, AKILLI yazıp 6767'ye göndererek talep yapabilirsiniz. Bir kez talep yaptıktan sonra akıllı paketinizyurtdışı seyahatlerinizde otomatik olarak başlayacak, kullanım yapmadığınız günlerde ise 19 TL paket ücretifaturaya yansımayacak.”

Kuzey Kıbrıs Turkcell, ‘Akıllı Yurtdışı Paketi’ ile müşterilerine, yurt dışı ziyaretlerinde hesaplı iletişim imkanı sağlıyor.
111 ülkede Turkcell avantajlarının kullanılacağı açıklanan “Akıllı Yurtdışı Paketi” ile Bireysel ve Kurumsal Gold, Platinum ile Yeni Gold müşterilerigünlük 19 TL’ye 30 dakika, 30 SMS ve 250 MB internet faydasından yararlanabiliyor.

111 ülkede roaming yok
Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, “111 ülkede roaming yok” denilerek, yeni kampanyanın kullanımı hakkında şu bilgiler verildi:
“Pakete AKILLI yazıp 6767'ye göndererek talep yapabilirsiniz. Bir kez talep yaptıktan sonra bir daha ek talep yapmanıza gerek olmadan, otomatik olarak her yurtdışı seyahatlerinizde arama, aranma, kısa mesaj yollama veya internete girmeniz durumunda paketiniz otomatik olarak başlayacaktır.”
Bireysel ve Kurumsal Gold, Platinum ile Yeni Gold Paket müşterilerinin bu avantajdan yararlanabileceği duyurulurken, “Akıllı Yurtdışı paketinin geçerli olduğu tüm ülkeler için www.kktcell.comweb sitesinden bilgi alınabileceği” açıklandı.
Akıllı Yurtdışı Paketi ile sunulan 30 dakika, 30 SMS ve 250 MB internet faydalarının yüzde 80 ve yüzde 100 kullanıma ulaşması halinde müşterilere SMS ile bilgilendirme yapılacağı da belirtilirken, “Kuzey Kıbrıs Turkcell’le yurtdışı seyahatlerinizde hem kaliteli hem de hesaplı iletişim sunuyoruz” dendi.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, yurtdışı seyahatlerinde hiç kullanım yapılmaması durumunda, 19 TL ücretin müşteriye yansımayacağına da dikkat çekilerek, “Paket otomatik olarak sadece kullanım yapılması durumunda aktif duruma gelecektir” bilgisi verildi. Açıklamada ayrıca kampanya kapsamında günlük sunulan 30 dakikanın hem giden, hem de gelen aramalar için geçerli olduğu da anımsatıldı.

‘Müşteri memnuniyeti için çok önemli’
Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tuttuklarını belirterek, “Kampanyalarımızı halkımızın talep ve beklentilerine yanıt verecek şekilde oluşturuyor, ülkenin en büyük ailesine yeni avantajlar sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
Ayhan Barış, Kuzey Kıbrıs Turkcell’lilerin Türkiye dahil 111 ülkede çok daha hesaplı iletişim imkanına kavuştuklarını belirterek, “Avustralya’dan Azerbaycan’a Çin’den İtalya’ya, İngiltere’den Rusya’ya kadar müşterilerimiz gittikleri her ülkede, tüm operatörler yönüne yaptıkları aramalarda hem kaliteden uzak kalmayacak, hem de sevdikleriyle gönül rahatlığı ile iletişim kurabilecek” şeklinde konuştu.
 
Editör: TE Bilisim