SamsungGalaxy S4, 5 inçlik Full HD SuperAmoled ekranı ve güçlü donanım özellikleriyle dikkat çekiyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell güvencesiyle adaya taşınan, dünyanın en önemli akıllı telefonlarından SamsungGalaxy4 yoğun ilgi gördü.
Çift taşıyıcı özelliği sayesinde Turkcell’lilere iki kat hızlı internet keyfi yaşatan SamsungGalaxy S45 inçlik Full HD SuperAmoled ekranı ve güçlü donanım özellikleriyle dikkat çekiyor.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, bireysel ve kurumsal müşteriler için sunulan SamsungGalaxy S4’ün,dünyada olduğu gibi ülkemizde de müşterilerin beğenisini kazandığına ve tam not aldığına dikkat çekildi.
Akıllı telefonun meraklıları için güçlü özellikler sunan Galaxy S4 insanın ihtiyaçlarına göre en son teknolojiyle donatıldı. 5 inçlik kullanım kolaylığı sağlayan Full HD Amoled dokunmatik ekran ve güçlü donanım özelliği, 16 GB hafıza seçeneği, göz hareketlerini takip eden “Akıllı Sayfa Takibi” özelliğinin yanında “Akıllı Duraklatma” ile video izlerken başka bir tarafa bakıldığında video otomatik olarak duraklama moduna geçme özellikleri de var.
“Group Play” özelliği sayesinde, birden fazla Galaxy S4 bir araya gelerek güçlü bir ses sistemi oluşturabiliyor. Aynı grup içindeki cihazlar başka bir bağlantıya gerek duymaksızın birbirleriyle fotoğraf, video, müzik, belge paylaşabiliyor. Galaxy S4’ün arka ve ön kamerayı aynı anda kullanmaya imkân sağlayan “İkili Kamera” özelliği ise, eş zamanlı olarak iki video kaydı yapmayı ya da fotoğraf çekerek bu iki görüntüyü aynı karede birleştirmeyi sağlıyor.

Dokunmadan kontrol edilen dokunmatik telefon

“Hikaye Albümü” özelliği sayesinde ile tatil anılarını kendi kendine arşivleyen Galaxy S4, çekilen fotoğrafları lokasyon bilgisine göre gruplandırıyor. Böylece örneğin Kıbrıs’tan İzmir’e tatile giden kullanıcılar, geri döndüklerinde İzmir Gezisi albümlerini hazır buluyor.
SamsungGalaxy S4’ün diğer önemli özellikleri arasında el hareketlerine duyarlılığı ile ekrana dokunmadan sayfa içinde ve sayfalar arasında gezinti imkânı sağlayan “Temassız Kontrol” yer alıyor.
 
Editör: TE Bilisim