Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından internet paketine ek ya da tek başına aylık 5 TL veya 80 kontöre sunulan Facebook paketi, büyük avantaj ve kolaylık sağlıyor

Dünyanın en popüler sosyal paylaşım ağı Facebook’a çok daha özgür ve sınırsız erişim için Kuzey Kıbrıs Turkcell yeni paketini açıkladı.
Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından “Facebook’ta Sınır Tanıma” sloganı ile tanıtılan Facebook paketi ayda 5 TL veya 80 kontöre sunuluyor.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler söz konusu paketi, internet paketine ek ya da tek başına aynı şartlarda alabiliyor.
Facebook’u kapsayan paket ile fotoğraf ve video yüklemek ise sınırsız yapılabiliyor.
Facebook paketine, FACE yazıp 1111'e kısa mesaj göndererek, 4440533 Sesli Yanıt Sistemi’nden veya Online İşlemler' den abonelik başlatılabiliyor.
İnternet paketleri sadece yurt içinde, Kuzey Kıbrıs Turkcell kapsama alanında kullanabilecek. Yurt dışında kullanılan veri ise uluslararası dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilecek.

‘Yoğun ilgi var’

Kuzey Kıbrıs Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış sosyal paylaşım sitelerinin artık yaşamın vazgeçilmez bir rengi olduğunu belirterek, “Facebook’a çok daha özgür bir erişim için geliştirdiğimiz paketimiz müşterilerimizden yoğun ilgi gördü, beğeni topladı” dedi.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’lilerin Facebook üzerine dilediği kadar fotoğraf ve videoyubu paket ile yükleyebileceklerini anlatan Barış, “Şu an en çok kullanılan sosyal paylaşım sitesi olan Facebook için yapılan bu paket ile kullanıcılara büyük avantaj ve kolaylık sağlanmıştır” şeklinde konuştu.

 
Editör: TE Bilisim