TELSİM İLE KIZILAY’IN ORTAK ÇALIŞMALARI ARTARAK DEVAM EDECEK

Kuzey Kıbrıs Türk Kızılay Derneği Genel Başkanı Ahmet Ulubay, Genel Sekreteri Kemal Buba ve Mali İşler Sorumlusu Bülent Çıraklı Telsim’i ziyaret etti. Telsim Genel Müdürü Rasim Karas ile Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar’ı ziyaret eden Kuzey Kıbrıs Türk Kızılay Derneği, Telsim’in SOMA’da yaşanan maden faciasındaki acıları dindirmek amacıyla topladığı bağışların Türk Kızılay’ına teslim edildiğini açıkladı.

ULUBAY: TELSİM İLE ORTAK ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ
Telsim Genel Müdürlüğü’nde gerçekleşen ziyarette, Ulubay, Telsim’in Kıbrıs Türk Fotoğraf Derneği işbirliğinde düzenlediği "Çocuk Gözüyle Benim Kıbrısım" fotoğraf sergisindeki fotoğraf satışından elde edilen gelir ile Kuzey Kıbrıs Türk Kızılay Derneği'nin Soma için düzenlemiş olduğu sms bağış kampanyası sonucunda topladığı bağışları SOMA’ya iletilmek üzere Türk Kızılay’ına teslim ettiklerini kaydetti. SOMA için düzenlenen yardım kampanyasına gösterdiği duyarlılık ile Kızılay’a verdiği destek için Telsim’e teşekkürlerini ileten Ulubay, Telsim ile ilişkilerinin güçlenerek devam edeceğini ve ileride ortak projelere imza atmak için çalışacaklarını belirtti.

KARAS: YARDIM KAMPANYALARINA TEKNOLOJİK İMKANLARIMIZLA DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Telsim Genel Müdürü Rasim Karas ise bir gönül işi yapan tüm Kızılay çalışanlarına, bugüne kadar düzenledikleri kampanyalar ile ulaştırdıkları yardımlar için teşekkür ederek, ileride yapılacak yardım kampanyalarına teknolojik imkanlarını kullanarak destek vermeye devam edeceklerini kaydetti.
 
Editör: TE Bilisim