Başbakan İrsen Küçük, AK Parti Genel Merkezi ile Adalet Bakanlığı’na eş zamanlı olarak dün akşam düzenlenen terör saldırıları nedeniyle, Türkiye Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’a geçmiş olsun mesajı gönderdi.

Başbakanlık’tan yapılan açıklamaya göre, Başbakan İrsen Küçük mesajında, terör saldırılarını büyük bir teessürle öğrenmiş bulunduğunu kaydetti.

Küçük, “Bu saldırılarda hedef olarak genel başkanı olduğunuz Ak Parti ile ülkede mülkün temeli olan adaletin sağlayıcısı Adalet Bakanlığı’nın seçilmesi ve demokrasinin en temel unsurlarına bu şekilde terörist eylemlerle saldırılarda bulunulması Anavatan’daki huzur ve demokrasi ortamını bozamayacaktır” dedi.

Başbakan Küçük’ün mesajı şöyle devam etti:

“Saldırganlar bilmelidir ki; Türkiye’deki güven ve istikrar ortamını bozmaya, büyüyen partinizin yükselişini durdurmaya, Türk Milleti’nin huzurunu taşırmaya güçleri asla yetmeyecektir. Anavatan Türkiye ile gönül birliği bulunan Kıbrıs Türk halkı, bu hain saldırılardan büyük üzüntü
duymaktadır. Bu vesileyle, bu menfur olayı şiddetle kınar, değerli şahsınızda saldırılarda yaralananlara acil şifalar diler, AK Parti Camiası, Adalet Bakanlığı yanısıra Türk halkına geçmiş olsun dileklerimi sunarım.” 
Editör: TE Bilisim