Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı ve Başbakan İrsen Küçük UBP’nin güçlü yapı ve örgütleriyle 7 Nisan’da yapılacak Lefkoşa Türk Belediyesi seçimi yanında, 2014 ve 2015’te yapılacak tüm seçimlerden de başarıyla çıkacağını kaydetti.

Başbakan İrsen Küçük, UBP Genel Başkanlığı seçimlerinde kendisine Girne Bölgesinden destek veren kurultay delegelerine teşekkür amacıyla dün akşam Acapulco Otel’de resepsiyon verdi.

Resepsiyonda delegelerle bir araya gelip kucaklaşan UBP Genel Başkanı, Başbakan İrsen Küçük ,onlara hitaben bir de konuşma yaptı.

UBP Genel Başkanı, Başbakan İrsen Küçük yaptığı konuşmada, UBP genel başkanlığı seçiminde kendine destek veren, vermeyen tüm UBP’lilere teşekkür ederek, UBP’nin güçlü yapı ve örgütleriyle 7 Nisan’da yapılacak Lefkoşa Türk Belediyesi seçimi yanında 2014 ve 2015’te yapılacak tüm seçimlerden de başarıyla çıkacağını kaydetti.

UBP’nin büyük bir dayanışma, güç birliği, inanç, güven içerisinde yoluna devam ettiğini belirten Başbakan Küçük, amaçlarının büyük UBP’yi yaratma, yaşatma ve yüceltmek olduğunu ve bunun için gereken lokomotif konumundaki unsurun UBP’liler olduğunu vurguladı.

Lefkoşa Türk Belediyesi seçimlerinde UBP adaylarının sandıktan başarıyla çıkacağına olan inancını dile getiren Başbakan Küçük, 7 Nisan tarihinde gerçekleşecek seçimin sadece Lefkoşa’nın değil UBP’nin de seçimi olacağını bunun için Yeşilırmak’tan Dipkarpaza tüm UBP’lilerin iyi çalışarak parti ve adayları sandıktan zaferle çıkartmalarını istedi.

NUMAN

UBP Girne İlçe Başkanı Necdet Numan ise UBP’nin kurultay sürecinden güçlü bir şekilde çıktığını vurguladı.

Bazı kesimlerin UBP’ye engel çıkartmaya çalıştığı ve partinin LTB seçiminde başarısız olacağı şeklinde beklenti taşıdıklarını da belirten Numan, UBP’nin 7 Nisan’da yapılacak LTB seçimleri yanında , 2014 yılında gerçekleşecek yerel ve genel seçimleri ve 2015’teki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden alnının akıyla çıkacağına kaydetti. 
Editör: TE Bilisim