Başbakan İrsen Küçük, KKTC Taekwondo Karate Aikido Kurash Wushu Muaythai Federasyonu Yönetim Kurulu üyelerini ve sporcularını kabul etti.

Başbakan Küçük’ü Meclis’te ziyaret eden Federasyon Başkanı Eyüp Zafer Gökbilen, bu sene KKTC’de yapılacak 9. Dünya Şampiyonası’nın hazırlıklarıyla uğraştıklarını söyledi.

Bu şampiyonaya her zaman katıldıklarını ancak ilk kez KKTC’de yapacaklarını anlatan Gökbilen, “Buradaki hazırlıklarımız devam ederken, hem Rumların hem de Yunanlıların katılımcı sayısını düşürmek için verdiği mücadeleyle uğraşıyoruz” dedi.

Gökbilen, bu şampiyonayı layıkıyla gerçekleştirebilmek adına özel kurul oluşturduklarını ifade ederek, bu kurulla Küçük’e yardımlarından dolayı teşekkür etmeye geldiklerini belirtti.

KÜÇÜK

Başbakan İrsen Küçük ise, dünya şampiyonasının KKTC’de yapılacak olmasının büyük bir başarı olduğunu vurgulayarak, böylesi bir fırsatı iyi değerlendirmek gerektiğini söyledi.

Organizasyonu en iyi şekilde hazırlamak için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade eden Küçük, bunun uluslararası organizasyonlardaki beceriyi göstermek için bir şans olduğunu belirtti.

Federasyonun ve sporcuların başarılarını yakından izlediklerini dile getiren Küçük, federasyonun başarılarının devamını diledi.

Editör: TE Bilisim