Bir süreden  beridir hukuksal haklarımı hiçe sayarak mesleğim ve kişisel yaşantımla ilgili üyeliğinden istifa etmiş olduğum KTÖS ve genel sekreteri imzasıyla basında yayınlanan haberlerin asılsız olduğunu belirtir toplumda hedef şaşırtması yapmaya çalışıldığını bilgilerinize getirmek isterim.

10 Aralık 2013 tarihinde Eğitim Bakanı tarafından görevlendirildiğim yazım ektedir.

Şahsen yalnız okul mesai saatleri  içerisinde değil tatillerde de çalıştığım okuluma hizmet etmeye devam etmekteyim ve edeceğim. Şu an Hamitköy Dr. Fazıl Küçük İlkokulu’nda görevimin başındayım ve okuldaki görevim dahil olmak üzere okula geliş gidiş saatlerimle ilgili olarak da okul müdürümüzün de görüşünü almanızı önemle rica ederim. Sendikal hak adı altında profesyonel ve yarı profesyonel diye öğretmenlik yapmadan maaş alanlara karşı bakış açınızı da merak ettiğimi belirtmek isterim.  Daha düne kadar bir müdürün sırf yardımcı ablaların maaşlarının ödenmesiyle ilgili olarak , bir velinin ödeyemediği aidat sebebiyle 4 yaşındaki çocuğunu okuldan almasını talep edenlere karşı duyarlılığınızı da merak etmekteyim.

Sendikanın eğitim konusundaki bu hassasiyeti gözlerimizi yaşartırken , ayni duyarlılığı keşke market sahibi öğretmenlere , galeri sahibi öğretmenlere , dershanelerde özel ders veren öğretmenlere , eylem yapıyorum İstiklal Marşını okutmuyor ve öğleden sonraları okula gitmiyorum diyen öğretmenlere ayni zamanda çeşitli sağlık sebeplerinden dolayı sadece oturan öğretmenler ile maç izlemek ve ava gitmek için görevine gitmeyen öğretmenlere karşı da gösterebilse.

Zaten hukuksal süreç başlattığım bu konularda ilerleyen zamanlarda avukatım aracılığıyla gerekenin yapılacağını bilgilerinize sunarım.

Ersin Tünay




Editör: TE Bilisim