Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hakan Dinçyürek, Türkiye Bedensel Engelliler Basketbol Süper Ligi 2014-2015 Sezonunda mücadele eden KKTC temsilcisi Kuzey Kuzey Kıbrıs Turkcell'in kendi evinde bu sezon ilk kez mücadele ettiği İzmir Büyükşehir Belediyesi karşılaşmasını izleyerek destek verdi.

Lefkoşa Atatürk Kapalı Spor Salonunda oynanan maç öncesi basının sorularını yanıtlayan Bakan Dinçyürek, heyecan ve gurur duyduğunu belirterek, hekimlik döneminde takımda yer alan bir çok sporcunun tedavisini üstlendiğini bunun da kendisi için ayrı bir anlam taşıdığını ifade etti.

Her engelleninin fırsat verildiğinde yepebileceği birşeyler olduğu düşüncesinde olduğunu söyleyen Bakan Dinçyürek, ülkeyi temsil eden takımın; engellilerin işyaşamından,sosyal yaşama ve spora kadar var olabileceğinin en güzel kanıtı olduğunu söyledi.

Takımın arkasında olduklarını ifade eden Dinçyürek,: "Ligde iyi sonuçlar elde ederek başarılı olmalarını diliyorum.Takımımıza, başta ana sponsör olmak üzere katkı koyan herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Dinçyürek, maç öncesi KKTCELL ve konuk ekip takımı oyuncularıyla hatıra fotoğrafları çektirip başarılar diledi.
 
Editör: TE Bilisim