Polisten yapılan açıklamaya göre,  23 Eylül tarihinde, saat 20.00 sıralarında, Minareliköy’de Vildan Yılmaz (K-55), ikametgahı içerisinde aniden rahatsızlanarak kaldırılmış olduğu Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

Aynı gün saat 23.30 sıralarında, Göçmenköy’de Mustafa Bumin (E-48), de ikametgahı içerisinde aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi.

Gazimağusa'da Buket Ayla İzmirli (K-51), ise dün saat 01.30-04.00 saatleri arasında, ikametgahı içerisinde aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi.

VAHİM ZARAR VE KASTİ HASAR

Dün saat 09.30 sıralarında, Lefkoşa'da, N.G. (E-39) kendisine olan borcunu ödemediği gerekçesiyle A.B.’ye  (E-46) ait aracının ön camına tasarrufunda bulundurduğu keser ile vurup kırmak suretiyle kasti hasara uğrattı. Akabinde N.G. ile A.B. birbirlerinin vücutlarının muhtelif yerlerine elleri ve ayakları ile gelişigüzel vurup kavga ettikleri sırada N.G.'nin sol kolu kırıldı. Adı edilenler tutuklandı.

SAHTEKARLIKLA MAL TEMİNİ 

23 Eylül saat 11.30 sıralarında, Gazimağusa’da, K.S. (K-20), bir iş yerine giderek, isminin Diçle Yılmaz olduğunu söyledikten sonra iş yerinden aldığı toplam 50 TL tutarındaki iki şişe parfümün tutarını annesinin ödeyeceği konusunda yalan beyanında bulunup sahtekarlıkla mal temin ettiği tespit edildi. Adı edilen aranıyor.

Editör: TE Bilisim