TDP, BKP, Baraka Kültür Merkezi Lefke Başkan adayı Hasan Kızılgök ile Lefke Belediye Meclis Üyesi adayları seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Hasan Kızılgök ve Lefke ekibi ziyaretleri çerçevesinde önceki gün Gemikonağı'ndaki Sanayi Bölgesini ziyaret etti.
Sanayi Bölgesi'nde bir gözlem yapan ve esnafla görüşerek sorunlarını ve görüşlerini dinleyen Kızılgök, ayrıca projelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.
TDP Lefke Başkan adayı Hasan Kızılgök, Sanayi Bölgesinde altyapı olmadığını, temel belediyecilik hizmetlerinden olan çöplerin bile toplanmadığını, ilgili makamların ise sorunların çözümüne yönelik hiçbir adım atmadıklarını, dahası bölgeyi kaderine terk ettiklerini belirterek, esnafın isyan etmekte haklı olduğuna dikkat çekti.
Lefke Belediyesi'nin de bölgeye ilişkin, üzerine düşen görev ve sorumluluğu yerine getirmediğini belirten Kasan Kızılgök, "Biz şimdiki gibi ayrımcılık yapmayacağız, herkese eşit mesafede durarak sorunların çözümü için ne gerekiyorsa yapacağız. Sanayi Bölgesi de bizim dönemimizde gerekli altyapıya kavuşacaktır " dedi
 
Editör: TE Bilisim