Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği (KTGB) Yönetim Kurulu’nda değişiklik yapıldı.

Birlik’ten yapılan açıklamaya göre, Eylül’de gerçekleştirilen genel kurul toplantısında Yönetim Kuruluna seçilen ve o günden beri Genel Sekreterlik görevini yürüten Ayşemden Akın, basın kartı sorunu nedeniyle görevini bırakmak zorunda kaldı.

Bunun üzerine Yönetim Kurulu, yedek üyelerden Sami Özuslu’nun asli üyeliğe getirilmesini onayladı. Eğitim Sekreteri Özgül Gürkut Mutluyakalı ise Genel Sekreterlik görevine getirildi. Eğitim Sekreterliği görevi ise Sami Özuslu’ya verildi.

9 kişilik KTGB Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor:

“Başkan Hüseyin Güven, Başkan Vekili Mustafa Kortun, Genel Sekreter Özgül Gürkut Mutluyakalı, Dış İlişkiler Sekreteri Yurdakul Cafer, Sayman İbrahim Güneşer, Eğitim Sekreteri Sami Özuslu, Örgütlenme Sekreteri Didem Menteş, faal üye Hüseyin Ekmekçi ile Halil Davulcu, yedek üye Osman Kurt.”

Öte yandan, Gazeteciler Birliği Yönetim Kurulu dün akşam yaptığı toplantıda geçen yönetim kurulu döneminde 4 sayı yayımlanan Medya dergisinin önümüzdeki aylarda yeniden yayına başlaması için yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Önümüzdeki Perşembe akşamı Niyazi Kızılyürek’in katılacağı sohbet toplantısı organize eden Birlik, yakın gelecekte eğitim çalışmaları ve sosyal faaliyetler planladığını da açıkladı.

Editör: TE Bilisim