Resepsiyona, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Meclis Başkanı Sibel Siber, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu ve Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça, bazı bakanlar, milletvekilleri, Cumhurbaşkanlığı’na adaylığını açıklayan Mustafa Akıncı, medya kuruluşları ve sivil toplum örgüt temsilcileri de katıldı.

EROĞLU

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu resepsiyonda yaptığı konuşmada, basılı yayına geçen Kıbrıs Postası’nın her geçen gün KKTC’nin yazılı basınındaki yerinin önem kazandığını söyledi,

Yayın organında yazarların ve yöneticilerinin öneminin altını çizen Eroğlu, bu niteliklerin Kıbrıs Postası ekibine görülebildiğini kaydetti ve başarılarının devamını diledi.

SİBER

Meclis Başkanı Sibel Siber, Kıbrıs Postası’nın 13’üncü yıldönümü resepsiyonunda yer almaktan memnuniyet duyduğunu dile getirdi ve çalışmalarından dolayı medya kuruluşu ekibini tebrik etti.

ALPER

Kıbrıs Postası’nın sahibi Polat Alper gecede yaptığı konuşmada, Kıbrıs Postası’nın yıldönümü kutlamasının en önemli kısmının dostlarla bir araya gelip sohbet imkanı bulmak olduğunu ifade etti.

Kıbrıs Postası’nda bir yıl önce gazetenin basılı yayına geçildiğini bunun yanında internet üzerinden Daily News adı altında İngilizce yayın yapmaya başlandığını ifade eden Alper, İngilizce yayına geçilmesiyle adadaki gelişmelerin İngiltere, Yunanistan ve Brüksel’de takip edildiğini fark ettiklerini anlattı. Alper, satış rakamlarının basılı Kıbrıs Postası gazetesinin hak ettiği yere geldiğini gösterdiğini belirtti.

REŞAT

Kıbrıs Postası Genel Yayın Yönetmeni Rasıh Reşat ise, basılı Kıbrıs Postası’nın daha bir yıl olmasına rağmen heyecanlı haber ekibiyle önemli çalışmalara imza attığını belirtti.
Editör: TE Bilisim