Demokrat Parti (DP) LTB Başkan adayı Mustafa Arabacıoğlu, DP Genel Başkanı Serdar Denktaş belediye meclis üyesi adayları ve Demokrat'a gönül veren partililer çemberlerde ve kavşaklarda halkı selamlamaya devam ediyor.
Bu akşam üzeri Başbakanlık ışıklarında halkı bayraklarla ve pankartlarla selamlayan Arabacıoğlu ve kalabalık katılımcı grubu büyük bir heyecan seli oluşturdu.

Yoldan geçen vatandaşların sevgi gösterisi karşısında Arabacıoğlu ve partililer, vatandaşların verdiği desteğe el sallayarak karşılık verdi.
Her geçen gün halkla daha da bütünleşen Mustafa Arabacıoğlu etkinliğin ardından yaptığı açıklamada, sağlık ve temizliğe yönelik çalışmalarının öncelikli hedefleri arasında olduğunu belirterek, halk sağlığını çok yakından ilgilendiren tüm konularda denetim ve hizmetlerin artacağına işaret etti.
Sağlıklı bir yaşam sürdürülmesinin koşulu olarak gördükleri kent temizliğini sürekli ve sistemli bir yapıya dönüştüreceklerine de vurgu yapan Arabacıoğlu, şöyle konuştu:
“Çöplerin belirlenen saatler içinde toplanacağı bir sistemi uygulamaya koyacağız. Bunun yanında halkımızın da kent temizliğine katkı koyacağı bir bilinçlendirme ve düzen oluşturacağız. Ayrıca halkımızın sağlığı için kanalizasyon şebekeleri rehabilite edilerek, tüm ev ve iş yerlerinin kanalizasyona bağlanmaları için gerekli kolaylıkları sağlayacağız.”



 
Editör: TE Bilisim