Gazimağusa Belediyesi, kentteki temizliğin sürekli ve istikrarlı bir şekilde sağlanması için düzenli olarak yürüttüğü temizlik hizmetlerine ek olarak kent genelinde bahar temizliği kampanyası yapıyor. En temiz kent olma iddiasını geniş temizlik filosu ve kentin her noktasında organize ettiği ekipleriyle sürdüren Gazimağusa Belediyesi, temizlik kampanyasıyla kenti yüzde 100 temizleme hedefiyle hareket ediyor.

Bahar temizliği için başlatılan kampanyada belediye ekipleri ve özel araçlar son 2 ayda kentin yüzde 70’ini tarayarak temizledi. Her yıl yapılan uygulama kapsamında boş alanlarda görüntü kirliliğine neden olan küçüklü büyüklü tüm yığıntıları kaldırmak için seferber olan ekipler birikmiş ve beklemekte olan her atığı istisnasız kaldırıyor. 4 dozer ve kamyonun görev yaptığı çalışmalarda, büyük çaplı çöpler kaldırıldıktan sonra, 6’şar kişilik 2 yaya ekibi ve süpürge araçları da ayrıntılı temizlik yapıyor.

Gazimağusa Belediye Başkanı Oktay Kayalp, çöp arabalarıyla rutin çöplerin toplanması, dozer-kamyonlarla büyük çaplı çöplerin alınması ve yolların süpürülmesi hizmetlerini tamamlayacak olan bir diğer hizmetin temizlik kampanyası olduğunu, kentin her noktasını temizlemek için kampanyayı bu yıl da tekrarladıklarını söyledi.

Belediye bünyesinde vatandaş memnuniyetinin en üst düzeyde tutulması için memnuniyet odaklı bir sistem oluşturduklarını, kentte yüzde 100’lük bir temizlik sağlamayı müşteri memnuniyetinin bir gereği gördüklerini ifade eden Kayalp, temizlikte teknolojiyi kullanarak kentin büyük bölümünü büyük ve küçük süpürge araçlarıyla süpürmeye devam ettiklerini de sözlerine ekledi. 
Editör: TE Bilisim