KANUNSUZ AVLANMA
26.01.2020 tarihinde, ülke genelinde yapılan rutin avcı kontrolleri neticesinde M.C. (E-27)’nin babası A.C. (E-64)’ye ait av tüfeği ile geçerli av ruhsatı olmaksızın Türkmenköy - Köprülü köyleri arasında bulunan 26 numaralı ava açık bölgede, M.T.(E-53)’nin ise Mehmetçik - Yedikonuk arasındaki 9 numaralı ava kapalı bölgede kanunsuz olarak avlandıkları tespit edilmiştir. Bahse konu şahıslar hakkında yasal işlem başlatılmış olup soruşturma devam etmektedir.

EV YANGINI
26.01.2020 tarihinde saat 21:30 sıralarında, Alsancak'ta Sevgi Güvenoğlu Sokak üzerinde bulunan Kemal KARADERİ’ye ait olan ikametgahın garajı içerisinde bulunan derin dondurucunun muhtemelen kısa devre yapması sonucu bir yangın meydana gelmiştir. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüş olup, çıkan yangın sonucu garaj ile muhtelif ev ve bahçe eşyaları tamamen yanarak kullanılmaz hale gelmiştir. Soruşturma devam etmektedir.

ARAÇ YANGINI
27.01.2020 tarihinde, saat 02:00 sıralarında, Hamitköy’de Sivrice Sokak üzerinde Hitmet ATALAY’a ait seyir halinde bulunan araçta, muhtemelen benzin kaçağının sıcak aksamlara temas etmesi neticesinde meydana gelen yangın sonucu araç tamamen ve aracın yanında bulunan bir elektrik direği ile bir zeytin ağacı ise kısmen yanarak zarar görmüşlerdir. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüş olup. Soruşturma devam etmektedir.

Editör: TE Bilisim