Vakıflar İdaresi Yönetim Kurulu Başkanı Rauf Ersenal istifa ederek istifasını Başbakan Özkan Yorgancıoğlu’na gönderdi. Rauf Ersenal Kelle istediler bende kellemi verdim ifadesinde bulundu.

Vakıflar İdaresi Yönetim Kurulu Başkanı Rauf Ersenal istifa etti. Başbakan ile bir süreden beridir uyum sorunu yaşayan ve ters düşen Vakıflar Yönetim Kurulu Başkanı Rauf Ersenal istifa dilekçesini hazırlayarak odacısı ile Başbakan’a gönderdi.

Halk arasında dürüstlüğü ve vatandaşa yaptığı yardımlar ile halk tarafından sevgi, saygı ve takdirle anılan Rauf Ersenal’ın istifa dilekçesinden sonra istifasının kabul edilip edilmediği yönündeki cevabı beklemeden masasını toplayarak Vakıflar İdaresini terk ettiği öğrenildi.

BAŞBAKAN GERÇEKLERİ GİZLEDİ O DOĞRULARI SÖYLEDİ

Müteahhitler, Birliği ile Vakıf İdaresine ait malların restorasyonun ihalelerinin Türkiye’de açılacağı yönündeki protokol konusunda da anlaşmazlığa düşen ve Başbakan’ın gerçekleri gizleyerek yaptığı açıklamalar dışında açıklamalar yapan Rauf Ersenal istifada direteceğini ve istifasını geri çekmeyeceğini belirtti.

İSTİFA DİLEKÇESİ VERİLDİ

Vakıflar İdaresi Yönetim Kurulu Başkanı Rauf Ersenal yaptığı açıklamada, Vakıflar Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevimden biraz önce istifa ettim. İstifa dilekçemi hazırlayarak az önce odacım ile Başbakana gönderdim. Mevcut durumda istifamdan geri dönmem söz konusu değil dedi.

KELLE İSTEDİLER KELLEMİ VERDİM

Rauf Ersenal açıklamasına devamla, istifa nedenim Başbakan ile uyum ve aramızdaki güvenin artık bitmesidir. Benim ile uyum sorunu yaşamaları nedeni ile aramızda güven sorunun da artık erozyona uğradığını düşünüyorum. Herhalde onlarda da bu düşünceler söz konusu oldu. Ve kelle istediler. Madem Kelle istediler buyurun istifa ederek kellemi verdim. Bu noktadan sonra istifadan da geri dönüşüm söz konusu olamaz ifadesinde bulundu. 
Editör: TE Bilisim