Güzelyurt Polis Müdürlüğü dün gece Güzelyurt bölgesinde trafik ve huzur operasyonu düzenleyerek bölgede faaliyet gösteren gece kulüpleriyle alkollü içki satışı yapılan yerleri denetledi.

18.00’de başlayan ve gece yarısı tamamlanan denetlemelerde, gece kulüpleriyle alkollü içki satılan işyerlerinde olumsuzluk tespit edilmezken, kontrol edilen toplam 312 araçtan 65’inin sürücüsü rapor edildi.

KAYMAKAMLIK PERSONELİNE TEHDİT

Haspolat’ta A.S. adlı kişi hakkında, Lefkoşa Kaymakamlığı’nda görevli iki kişiye küfredip öldürmekle tehdit ettiği gerekçesiyle yasal işlem başlatıldı.

Polis basın bültenine göre, önceki gün öğleden sonra, Haspolat İkinci Ağıllar Bölgesi, Kardelen Sokak’ta önceki gün A.S (E-20) adlı bir kişi, Lefkoşa Kaymakamlığı’nda görevli memur Mustafa Bayur ve Hüseyin Kalkan’a, ağıl yolunun kamulaştırıldığı ve herkesin bu yolu kullanacağını söyledikleri gerekçesiyle küfür edip Bayur ve Kalkan’ı öldürmekle tehdit etti.

7 ÇEYREK ALTIN, 8 MAŞALLAHLI ALTIN ÇALINDI

İskele’de Long Beach bölgesinde dün Ali Tosunoğlu’na ait evin mutfak kapısından girilerek 7 tane çeyrek altın ile 8 tane maşallah yazılı altın çalındı.

4 BİN 560 TL ÇALAN DAĞLI TRADING’İN PAZARLAMACISI ARANIYOR

Gazimağusa’da faaliyet gösteren Dağlı Trading Ltd.’de pazarlamacı olarak çalışan M.T. (E-27), sattığı mallara karşılık müşterilerden tahsil ettiği 4 bin 560 TL’yi şirket muhasebesine teslim etmeyerek çaldığı gerekçesiyle aranıyor.

Polis bültenine göre zanlı 19 Eylül ile 28 Kasım tarihleri arasındaki tahsilatı teslim etmeyerek çaldı.

ÇAPA ÇALDILAR TUTUKLANDILAR

Kalecik’te kasım ayında Siret Aylanç’a ait bahçedeki çapa makinesini çalan iki kişi tutuklandı.

Polis bültenine göre Y.Ö. (E-29) ile M.Ö (E-39)adlı şahıslar geçtiğimiz Kasım ayında Kalecik’in İpsaro mevkiinde, Siret Aylanç’a ait bahçeden çapa makinesi çaldı.

Meydana gelen olaylarla ilgili polis soruşturması sürüyor. 
Editör: TE Bilisim