Kanser Araştırma Vakfı’ndan yapılan açıklamaya göre “Kansere karşı yolA çık” sloganıyla gerçekleştirilen KAV 3. Bisiklet Turu Kuzey Kıbrıs Turkcell sponsorluğunda ve Gönyeli Belediyesi’nin katkılarıyla düzenleniyor.

Gönyeli Belediyesi önünde sabah 09.00’da başlayacak olan etkinlik, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in “Güzel Kıbrıs” temalı yeni mecrası önünde, Başbakanlık Kavşağı’nda son bulacak.

Tur toplam 11 km.lik bir parkurda gerçekleştirilecek.

Katılım bedelinin, bisikletli katılımlar için 20 TL., bisikletsiz katılımlar için ise 25 TL.olarak belirlendiği bisiklet turuna dileyenler; bireysel ya da grup olarak katılabilecek. Bisiklet turunu tamamlayan ilk üç kişiye Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından birer plaket verilecek.

Ellerinde sınırlı sayıda bisiklet olduğunu vurgulayan KAV gönüllüsü Özge Yücesoy, bisiklet turuna katılmak isteyen ancak bisikletleri olmayan kişilerin acilen kendileriyle bağlantıya geçmeleri konusunda çağrıda bulundu.

“Kansere karşı yolA çık” bisiklet turuna katılmak isteyenler KAV’ın 0533 869 05 11 no.lu telefonunu arayabilecekleri gibi Vakfın facebook sayfası (Kanser Araştırma Vakfı / Cancer Research Fund) veya Vakıflar İşhanındaki yerlerine de başvurabilecek.

Kanser Araştırma Vakfı’nın kansere farkındalık yaratmak amacıyla üçüncüsünü düzenlediği bisiklet turundan elde edilecek gelirin tamamı Vakfın, yeni başlatacağı “Kansere karşı D vitamini” projesi için oluşturulan fona aktarılacak.

Daha detaylı bilgi Özge Yücesoy (0533 840 40 88), İmge Tonyalı (0533 869 05 11) ve E. Asude Tunca (0533 881 38 92)’dan elde edilebilir.
Editör: TE Bilisim