Demokrat Parti Ulusal Güçler Milletvekili Ahmet Kaşif, hukukçularına Kanal T hakkında yaptığı yanlı, karalayıcı yayın dolayısı ile yasal süreç başlatmaları için talimat verdiğini açıkladı.

Kaşif,açıklamasında şunları kaydetti:
“ Bizler ülkede yeni bir siyaset anlayışının hakim olması, demokrasinin tam anlamıyla yaşanması, siyasetin sağlıklı temeller üzerine oturtulması, yeni bir Anayasa, yeni bir Seçim ve Halkoylaması Yasası, yeni bir Siyasal Partiler Yasası yapılması, ekonomik sıkıntılarımızın geride kalması gençlerin istihdam sorununa çare bulunması, Halkımızın başı dik ve onurlu yaşaması için yola çıkmış durumdayız.

Bu uğurda pek çok tehdide, teklife yüz çevirerek yolumuza devam ettik ve ediyoruz.
Ejder Aslanbaba olayında yaşananlar belli ki yargıya yansıyacak. Hal böyleyken UBP milletvekili ve milletvekili adayı Sayın Ersin Tatar’a ait Kanal T’de konuyla ilgili olarak bizleri rüşvetçi olarak karalayan, kesin yargılı yayın yapılması kabullenilip sineye çekilebilecek bir olay değildir.

Bu nedenle hukukçularıma söz konusu kanalın bu yanlı, yanlış, karalayıcı yayınını yargıya taşımaları için talimatımı vermiş bulunuyorum.
Bizim hükümetin güvenoyu alması gibi bir sorunumuz olmadığı ortada dururken Aslanbaba’ya yapmaya çalıştığımız sadece ve sadece kendisinin ısrarlı talepleri sonucu bir insani yardım olayı idi.
Çok iyi biliyorum ki halkımız yaşanan bu olayların kimin tezgahı olduğunu, bizim iyi niyetli yaklaşımımızı kimlerin oyunları ile farklı boyutlara taşındığını anlamıştır.
 
Editör: TE Bilisim