5 Altın Çıpa ödüllü Karpaz Gate Marina’da 24 Aralık Çarşamba gününden 4 Ocak Pazar gününe kadar “Marinada Yılbaşı Haftası” adı verilen etkinlikler dizisi kapsamında, Hemingway’s Resto-Bar’da akşam yemeği, brunch, barbekü ve canlı müzik, film gösterimlerinin yanı sıra Mini Mariners Club’da çocuklara özel aktiviteler ile dopdolu eğlenceler sunacak.
Karpaz Gate Marina, hem Noel, hem de Yılbaşı için civardaki bir otelde konaklama dahil ve hariç olarak alternatif paketler oluşturdu.

“Marinada Yılbaşı Haftası” adı verilen etkinlikler 24 Aralık akşamına denk gelen Noel arifesinde, Hemingway’s Resto-Bar’da özel şarap ya da rakı ile birlikte sunulacak olan spesiyal menü ve Soyhan Bilgeer ile gitarist Mete Denizer’in canlı müzik performansları eşliğindeki Noel Yemeği saat 20:00’de başlayacak. Hemingway’s Resto-Bar’da Noel Yemeği kişi başı 100 TL, her bir çocuk için ise 30 TL olarak ücretlendirilirken, Noel yemeğine katılmayacak misafirler için Hemingway’sin bar bölümüne giriş ise 25 TL olacak. Mini Mariners Club’da çocuklara yönelik film gösteriminde ücretsiz olarak patlamış mısır da sunulacak.

Tüm haftaya yayılacak kutlamalar 26 Aralık Cuma günü rakı dahil set menünün sunulacağı özel Günbatımı Barbeküsü ile devam edecek. Saat 19:30’da başlayacak olan Günbatımı Barbeküsü set menüsü kişi başı 70 TL olarak sunulacak. Hafta sonuna denk gelen 27 ve 28 Aralık günleri Nuri Bilge Ceylan Filmleri Festivali gerçekleştirilecek. Katılımın ücretsiz olduğu Karpaz Gate Marina’da sinema keyfi 30 Aralık Salı gecesi Robert de Niro ve Sarah Jessica Parker’in başrolünü paylaştığı "New Year's Eve" isimli film gösterimiyle sürecek.

İdeal bir yılbaşı eğlencesi

“Marinada Yılbaşı Haftası” etkinlikleri 31 Aralık’ta Hemingway’s Resto-Bar’da gerçekleşecek olan Yeni Yıl yemeği ile devam edecek. Özel Yeni Yıl Yemeği ve Partisi’nde, Çağla The Band ve DJ Hasan Efe’nin performansları eşliğinde konuklar 2015’e muhteşem bir eğlenceyle merhaba diyecek.
Noel ve Yılbaşı gecesi küçüklere yönelik olarak Karpaz Gate Marina bünyesindeki Mini Mariners Club’da gerçekleştirilecek film gösterimleri, aktiviteler ve sürprizler sayesinde çocuklu ailelere ideal bir eğlence sunulmuş olacak.

Muhteşem Yılbaşı yemeğinin fiyatı ise kişi başı 125 TL, her bir çocuk için de 40 TL olarak belirlenirken, Yılbaşı yemeğine katılmayıp Hemingway’sin bar bölümüne gelmek isteyen misafirler için giriş ücreti 25 TL olacak.
Karpaz Gate Marina, yeni yılın ilk kahvaltısını muhteşem bir atmosferde almak isteyen misafirlerini 1 Ocak’ta Hemingway’s Resto-Bar’a davet ediyor. Marina’da ayrıca rezervasyon usülüne göre 2 Ocak Cuma gecesi Günbatımı Barbeküsü düzenlenecek. Yeni yılın ilk hafta sonuna denk gelen 3 ve 4 Ocak’ta ise Mini Mariners Club’da miniklere yönelik film gösterimi yapılacak.

Karpaz Gate Marina’daki Noel ve Yılbaşı eğlencesine ek olarak civardaki bir otelde oda ve kahvaltıyı içeren, aynı zamanda Marina ile otel arası transferleri de kapsayan özel paketler de hazırlandı. Konaklama dahil veya hariç olarak sunulan Karpaz Gate Marina’nın Noel ve Yeni Yıl paketleri ile ilgili ayrıntılar www.facebook.com/karpazgatemarina sitesinde sunuluyor. Ayrıca bilgi ve rezervasyonlar için 0533 833 78 78 veya 0533 825 39 90 numaralı telefonlar aranabilecek.
 
Editör: TE Bilisim