KTAMS Başkanı Ahmet Kaptan, “sözde Türkiye’de ılımlı havalar estirerek bu güne kadar Türkiye halkını kandırarak iktidarda büyük bir çoğunlukla kalmayı başaran AKP beyninin gerisindeki yapıyı göstermeye başlamıştır”  görüşünü ileri sürdü.

Kaptan, yazılı açıklamasında, “çember sakal demokrasisi tam da böyle olur. Daha düne kadar Suriye  iç işlerine müdahale  ederken Suriye  halkının demokratik haklarından bahsedenler kendi halkına son 36 saatte doruğa  ulaşan diktatörce  yapmaya çalıştıkları, demokrasiden öte insan haklarına da ne kadar önem verildiğini net bir şekilde ortaya koymaktadır” iddia etti.

Bu güne kadar gerçek yüzünü saklayan AKP’nin kendine güveni artıkça ve kurumları net bir şekilde kontrolü altına almasını sağladıkça ilerleyen günlerde baskı ve  zulmünün artarak devam edeceğini öne süren Kaptan, “Bizler KTAMS olarak  özelde Taksim’deki direnişi selamlarken genelde tüm Türkiye’de verilen demokrasi arama direncinin  yanındayız. Tüm duygu ve düşüncelerimizle mücadelelerinin  destekleyicisiyiz” dedi.

Editör: TE Bilisim