Kanser Hastalarına Yardım Derneği, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’i ziyaret ederek, yeni görevi için hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail, gecikmeli de olsa hayırlı olsun ziyaretine geldiklerini belirterek İsmail Arter’e kendilerini kabul ettiği için teşekkürlerini sundu.
Raziye Kocaismail, derneğin çalışmalarını sürdürdüğünü ancak derneğin sıkıntılarının sadece etkinlikler yaparak giderilemeyeceğini belirterek, belediye çalışanlarından gönüllü olanların ayda belli bir miktar maaşlarından kesilerek derneğe katkı konulmasını arzu ettiklerini ve bu bağlamda Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’den destek beklediklerini dile getirdi.
Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter ise kanser hastalarının ülkemizde artmasının kendisi rahatsız ettiğini ve öncelikli hedefin araştırmalar yaparak kanser hastalığına yakalanma oranını en aza indirgemek olması gerektiğini belirtti.
Arter, Kanser Hastalarına Yardım Derneği’nin çalışmalarını takdir ettirdiğini ve her zaman ellerinden gelen çabayı ve yardımı eksik etmeyeceklerini sözlerine ekledi.
Kanser Hastalarına Yardım Derneği, kendi atölyelerinde ipek kozasından yapmış oldukları lale motifli amblerini takdim ederek, İsmail Arter’e desteğini esirgemediği için teşekkür ettiler.


 
Editör: TE Bilisim