KIBRIS MANŞET-ÖZEL

KIBRIS MANŞET’E ulaşan Ercan’da görevli bir polis yetkilisi Antalya’dan özel jetle gelen 13 kişinin itfaiye binasından değil VİP salonundan içeri girdiklerini iddia etti.

Buradaki kamera kayıtlarının silinerek Polis Genel Müdürlüğüne verildiği ifade edilirken bu konunun üzerine gidilmesi halinde gerçeklerin gün yüzüne çıkacağı kimin ve kimlerin sorumlu olduklarının belli olacağı belirtildi.

Bu arada konuyla ilgili polis soruşturmasının tamamlanarak Ombudsman Emine Dizdarlı’ya ulaştırıldığı ve yapılan soruşturmadan sonra raporun açıklanacağı ancak kamera kayıtlarının bütününün görülmemesi durumunda gizemli girişlerde perde gerisinde yaşanılanların asla öğrenilemeyeceği söyleniyor.

Bu arada KIBRIS MANŞET’e konuşan kaynaklar iş adamı Neşet Koçkar ve ekibinin Lapta’daki marina projesinin tamamen hedef saptırma olduğunu, asıl gerekçenin Bafra’daki bazı rezerv arazilerin pazarlanması ve bunda da bazı aracıların komisyon alacak olmalarını iddia ettiler.

KIBRIS MANŞET’e ulaşan okurlar ise 13 kişinin gümrüğe girmeden KKTC’ye giriş yapmasının ardında çeşitli şaibeler olduğunu, gelen ekibinin yanlarında ne getirdiğinin de araştırılması gerektiğini, bunun sorumlularının da ortaya çıkarılmasının bir şart olduğunu ifade ettiler...

Editör: TE Bilisim