Dürüst, Ziyamet İlkokulu ve Dikmen İlkokulu okul yöneticileri, öğretmenler ve okul aile birliği üyeleri ile bir araya geldi.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Ziyamet İlkokulu yetkililerini kabulünde, okulda yapım ve onarım aşamasında bazı sorunlar yaşandığı ve ayrı bir özel eğitim merkezi yapılması talebi olduğu Bakan Dürüst’e aktarıldı.

Bakan Dürüst, haklı isteklerin kendisine aktarıldığını, eğitimde eksikliklerin giderilmesi, çocuklara en iyi eğitimin verilmesi için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Dikmen İlkokulu yetkililerini kabulünde ise Dürüst’e, öğrenci sayısının giderek arttığı ve yeni bir okul öncesi eğitim kompleksine ihtiyaç duyulduğu ifade edildi.

Bakan Dürüst, kaliteli ve çağdaş bir eğitim için tüm imkanları seferber etmeye hazır olduklarını, öğretmen merkezli bir eğitim verildiğini, bu nedenle öğretmenlerin de motivasyonlarının son derece önemli olduğunu, birbirine saygı gösteren, kötü alışkanlıklardan uzak, donanımlı bireyler yetiştirmenin hep birlikte el ele vererek olabileceğini vurguladı.

Ziyamet İlkokulu ve Dikmen İlkokulu’na en kısa sürede ziyaret gerçekleştireceğini açıklayan Dürüst, yerinde incelemelerde bulunmak istediğini kaydetti.
Editör: TE Bilisim