Muhteşem sesi ve enerjisiyle Johnnie Walker Black Nights gecesini renklendirecek olan Brenda, sweet-beat şarkılardan popüler dance-floor hit parçalara uzanan programıyla viski severleri 6 Nisan Cumartesi gecesi Tango to Buddha’da eğlenceye ve dansa çağırıyor.

“Yürüyen Adam” figürüyle bilinen Dünyanın Bir Numaralı İskoç Viskisi Johnnie Walker, Şubat ayında başlattığı Kuzey Kıbrıs aktivitelerine hız kesmeden devam ediyor. Her Cuma ve Cumartesi geceleri Johnnie Walker Team tarafından ülkenin birçok yanında, çeşitli meyhane, bar ve restoranlarda gerçekleştirilen tadım aktiviteleri büyük ilgi görmeye devam ederken, geçtiğimiz Mart ayında gerçekleştirilen Johnnie Walker Black Nights ikinci kez Tango to Buddha’da gerçekleşecek. Muhteşem sesi ve yorumuyla 6 Nisan Cumartesi gecesi saat 23:00’te Brenda’nın performansı ile gerçekleşecek olan Johnnie Walker Black Nights viski severlere unutulmaz bir gece daha yaşatacak.

ABD’de eğitim görmüş olan Brenda Berin, Orient Expressions projesinin sesi olmasının yanında, hem Hi-Jazz gibi Türkiye’nin en önemli müzisyenlerinin projelerinde, hem de Erik Truffaz ve Talvin Singh gibi dünyaca ünlü sanatçılarla ortak projelerde yer aldı. Ozan Doğulu, Murat Uncuoğlu, Dj U.F.U.K gibi isimlerle çalıştı ve Simplastique Records bünyesinde yayınlanan single çalışması “Midnite” kısa sürede Ibiza Chillout Session Vol.7 toplama albümüne seçildi. Johnnie Walker Black Nights gecesini heyecanlandıracak olan Brenda, sweet-beat şarkılardan popüler dance-floor hit parçalara uzanan programıyla viski severleri eğlenceye ve dansa çağırıyor.

Johnnie Walker tadım aktiviteleri 8 Şubat itibariyle devam ediyor..
Johnnie Walker Team tarafından, 8 Şubat’ta başlayan tadım aktiviteleri ise her Cuma ve Cumartesi günleri 20:00-00:00 arasında çeşitli meyhane, bar ve restoranlarda gerçekleşiyor.
 
Editör: TE Bilisim