Kulübü’nde düzenlenen imza töreninde başkan Bülent Avcan ve yöneticiler hazır bulundu.


Yenicami, sezon öncesi flaş transfer listesine bir yenisini daha ekledi ve ülkede bir ilke imza attı.
Türkiye’nin başkent kulüplerinden Ankaraspor ve Ankaragücü’nde forma giyen Brezilyalı yıldız Jaba, Yenicami Kulübü ile sözleşme imzaladı.
Jaba, menajeri ile önceki akşam geç saatlerde Lefkoşa Golden Tulip Hotel’e geldi. Burada, Yenicami Teknik Direktörü Turan Altay ile bir araya gelen oyuncu kulüple anlaşmaya vardı.

İmzayı attı
Yenicami’nin ülkeye getirdiği Brezilyalı yıldız Jaba, dün kulüp binasında imzayı attı. Kendini siyah beyazlı renklere bağlayan Jaba, imza töreninden sonra Başkan Bülent Avcan ile birlikte basına poz verdi. Jaba daha sonra takım ile birlikte antrenmanlara başladı.

Türklere yabancı değilim

Brezilyalı yıldız futbolcu, Kıbrıs’a ilk kez geldiğini söyledi. Yenicami’ye transferi ile ilgili açıklamasında Jaba, yıllardır Türkiye’de futbol oynadığından Türk insanı ile kaynaştığını belirterek burada da Kıbrıslı Türklerle aynı sıcaklığı yaşayacağına olan inancını dile getirdi. Jaba “Yenicami forması ile bu sezon inşallah şampiyon olacağız” diye konuştu.

Jaba kimdir?
Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor’da 3 yıl forma giyen ve oradan MKE Ankaragücü’ne transfer olan Jaba, 2011-2012 ara transfer döneminde Süper Lig takımlarından Medical Park Antalyaspor ile yarım dönemlik sözleşme imzalamış ve sezon sonunda serbest kalmıştı.
Jaba, Türkiye Süper Ligi’nde 112 maçta 35 gol atıp 5 asist yaptı. Bu sezon başında Samsunspor ile kampa katılan Jaba, teknik direktör Hüseyin Kalpar’ın istememesi üzerine Karadeniz ekibine imza atmadan yollarını ayırmıştı.


Editör: TE Bilisim