İskele Belediyesi’nin ihale usulü ile satın aldığı 2 araç, İskele Polis Müdürlüğü’ne hibe edildi. Adli Şube ve iç dizaynı İskele Belediyesi Marangoz Atölyesi tarafından yapılan olay yeri inceleme aracının teslim törenine İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile İskele Polis Müdür Vekili Ahmet Beşerler’in yanı sıra Polis Genel Müdür 1. Yardımcısı Barboros Savaşçı da katıldı. Törende yapılan konuşmalarda işbirliğinin önemine dikkat çekildi.

SADIKOĞLU: “HUZURLU VE YAŞANABİLİR BİR İSKELE YARATIYORUZ”

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, araç teslim töreninde yaptığı konuşmada, daha huzurlu ve yaşanabilir bir İskele yaratmak için çalıştıklarını ifade ederek, turistler tarafından ilgi gören İskele’nin daha güvenliğinin de son derece önemli olduğunu söyledi. İskele Polis Müdürlüğü’nün hibe araçları kabul etmesinin kendilerini son derece mutlu ettiğini de belirten Sadıkoğlu, araçların alınması konusunda destek veren meclis üyelerine de ayrıca teşekkür etti.

BEŞERLER: “HUZUR ORTAMI SAĞLANACAK VE KORUNACAK”

Konuşmasına, araç bağışından ötürü İskele Belediyesi’ne teşekkür ederek başlayan İskele Polis Müdür Vekili Ahmet Beşerler ise huzurlu bir ortamın sağlanabilmesi için polis teşkilatına önemli görevler düştüğünü belirtti. Polisin görevini en iyi şekilde yerine getirebilmesi için gereken ortamın sağlanmasının önemine değinen Beşerler, birlik ve beraberlik ile huzur ortamının sağlanacağını ve korunacağını söyledi. Hibe edilen araçların tüm İskele ilçesi dâhilinde kullanılacağının altını çizen Beşerler, bu araçlarla halka daha iyi hizmet verilebileceğini belirtti.

SAVAŞÇI: BİRLİK VE BERABERLİKTEN GURUR DUYDUM

Törenden önce İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu makamında ziyaret ederek teşekkürlerini sunan Polis Genel Müdür 1. Yardımcısı Barboros Savaşçı ise törendeki konuşmasında ağlanan bu ortam dolayısıyla çok duygulandığını ve bu birlik beraberlikten gurur duyduğunu belirtti.

SADIKOĞLU ANAHTARI BEŞERLER’E TESLİM ETTİ

İskele Polis Müdürlüğü’nde düzenlenen törende, konuşmaların arından her iki aracın da anahtarını İskele Polis Müdür Vekili Ahmet Beşerler’e teslim eden İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na, meclis üyeleri ve müdür vekili de eşlik etti. Beşerler de İskele Belediyesi’ne katkılarından ötürü Başkan Hasan Sadıkoğlu’na teşekkür plaketi taktim etti. 

Editör: TE Bilisim