CTP-BG’den yapılan açıklamaya göre, CTP-BG Değirmenlik Belediye Başkan adayı Osman Işısal ve meclis üyesi adaylarının tanıtım şöleni dün akşam Değirmenlik Sarayönü Meydanı'nda yapıldı.

Tanıtım şölenine CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk, Lefkoşa İlçe Başkanı Mutlu Azgın, Maliye Bakanı Zeren Mungan, Sağlık Bakanı Ahmet Gülle, Lefkoşa Milletvekilleri Doğuş Derya ve Tufan Erhürman ve bölge halkı katıldı.

IŞISAL: “BELDEMİ SEVİYORUM”

Göreve geldiği ilk günden itibaren Değirmenlik Belediyesi’ni kalkındırdığını, borçsuz şekilde bugünlere taşıdığını, halka yaraşır kaliteli hizmetleriyle 28 belediye arasında ilk sıralara yerleştirdiğini savunan Işısal, yeni dönemde de tüm gücüyle bölge halkı için çalışmaya devam edeceğini söyledi.

“İnsanlarımı seviyorum, beldemi seviyorum, meclis üyelerimi ve çalışanlarımı seviyorum” diyen Işısal, seçim döneminde belediyenin yaptığı icraatları karalamaya çalışanlar, suçlamalarda bulunanlar olduğunu savundu ve bunu kınadı.

CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk ve Lefkoşa İlçe Başkanı Mutlu Azgın’ın da konuşma yaptığı etkinlikte, Değirmenlik Belediye Başkanlığı için aday olan Osman Işısal ve belediye meclis üyelerinin üçüncü dönem için de halktan onay alacağı savunuldu.

Genel Sekreter Kutlay Erk, yıldızlı belediyelerin, yıldızlı başkan ve adaylarla ilerleyeceğini söyleyerek, “Değirmenlik Belediyesi’ne yaraşır bir başkan olan Osman Işısal üçüncü döneminde de halk ile el ele çalışacak” dedi.

Işısal ile Değirmenlik Belediyesi meclis üyesi adayları Zerin Ceral, Taksim Karavezirler, Mehmet Hüdaverdioğlu, Ahmet Çavuş Mustafa Görgül, Mustafa Uygun, Mahmut Aygın, Ahmet Dilekkaya, Muhiddin Miralay, Abdullah Demirer ve Tahir Irız’a tanıtımlarının ardından “yıldızlı” rozetleri takıldı.
Editör: TE Bilisim