Sn Kücük bugün yaptığı bir açıklama ile bana haddimi bildirmeye calışmıştır. Sn Küçük'ün bu son derece anlamsız açıklamasına yanıt hakkımı kullanmak bir vatandaş olarak en tabii hakkımdır.

Bir yıla yakın bir süreden beridir tüm iyi niyetli çağrılarımıza ve LTB sorunları ile ilgili çözüm önerilerimize kulak tıkayarak, LTB'yi kurultay oyunlarına kurban eden Sn Küçük ve arkadaşları hala Lefkoşa’ya kaybettirecek tutumlarını sürdürmektedirler.

Sayın Küçük yarışın Arabacıoğlu ile Fellahoğlu arasında olduğunu, en son araştırmaların da bu gerçeği gözler önüne serdiğini bile bile yanıltıcı açıklamalar yapıyor, çaldığı her kapıda kendisine oy vermeyecek olanlara, " bize vermeyecekseniz hiç olmazsa Fellahoğlu'na oy verin" diyor. Ben bu aşamada UBP tabanına bazı hatırlatmaları yapmayı Lefkoşalı’ya ve Halkımıza karşı bir görev sayıyorum.

Unutulmamalıdır ki 2010 seçimlerinde UBP-DP arasındaki işbirliği sürecinde istenilen başarının tam olarak elde edilememesi ve özellikle Değirmenlik'teki seçim kaybının başlıca sorumlusu yine İrsen Küçük idi.

Şimdi son kale konumundaki Lefkoşa'yı göz göre göre, sırf DP kazanmasın diye CTP'ye kazandırmak için uğraş veren yine İrsen Küçük’tür.

Böylesi bir durumda, 2010 Cumhurbaşkanlığı seçimine birlikte girdiğimiz ve başarı elde ettiğimiz tüm UBP'li sağduyulu arkadaşlarımıza durumu sağlıklı değerlendirmeleri ve doğru seçimi yapmaları çağrısında bulunuyorum.

Sn Küçük sağa sola had bildirmeye çalışacağına, gelecekte kendi partisini de zora sokacak olan Lefkoşa kalesini CTP'ye hediye etme girişimine son vermesini salık veririm.

Ben, bir KKTC vatandaşı siyasetçi olarak kendi insanımın hakkını korumak adına, başımı eğmeden ve yarı buçuk iradeyle değil, dosdoğru düşündüğümü söyleyerek ve savunarak hareket etmeyi öğrenmiş bir kişiyim. Doğru bildiğim konularda, kendimi haklı hissettiğim anlarda,vatandaşımın mağdur olacağını düşündüğümde ve milli dava tehlikeye girdiğinde nasıl hareket edebileceğimi defalarca kanıtlamış bir kişiyim...

Güvencem kendi vatandaşımdır. Saygım önce kendime ve sonra beni sayanlaradır. Sevgim insanlığadır.Türkiye sevdası doğduğum büyüdüğüm evin mayasıdır...Başımı dik tutmak erdemliliktir. Tüm bunlar sayın Küçük için bir mana ifade etmese de, sağduyulu kardeşlerim söylediklerimi iyi anlamıştır.

Son kalenin elden gitmemesi için ben sağduyulu Lefkoşalılara son kez çağrı yaparak oynanmakta olan oyunu farkederek desteklerini Arabacıoğlu'nda birleştirmelerini talep ediyorum...

Aksi halde son pişmanlık fayda etmeyecektir.

Serdar Denktaş



 
Editör: TE Bilisim