Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (TİMFED)’ndan bir heyet dün Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği’ni ziyaret etti.

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (TİMFED) Yönetim Kurulu ve Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Osman Avcıl ve beraberindeki heyet gerçekleştirdiği ziyaret çerçevesinde KTİMB Başkanı Cafer Gürcafer ve Yönetim Kurulu ile bir araya geldi. Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (TİMFED) olarak yaşadıkları sıkıntılardan bahseden Avcıl, Kıbrıs’ı yakından takip ettiklerini ve sorunlarının benzeştiğine dikkati çekti.

KTİMB Başkanı Cafer Gürcafer yaptığı konuşmada ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, sorunlarının örtüştüğünü ve bu yönde birlikte hareket edilerek ortak adımlar atılmasının önemine vurgu yaptı. Gürcafer Türkiye Cumhuriyeti’ nde bir süreden beridir görüşme sürdürdükleri Türkiye Müteahhitler Birliği’nden de bahsederek, iki birlik arasında birlikte adımlar atacağına vurgu yaptı.

Ziyarette, Kıbrıs ile Türkiye müteahhitlerinin ortak sorunlarının ve hedeflerinin ele alınacağı toplantıların yapılmasına, birliklerin temaslarının artmasına ve ileriki süreçte bir araya gelinmesine karar verildi.
 
Editör: TE Bilisim