Tambur, kemençe ve kanun gibi geleneksel Türk Müziği sazlarını, çağdaş tını ve armonilerle harmanlayan grup, hem dizi müzikleri ile meşhur olan şarkılarını hem kendi albümlerinden paçalar seslendirdi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan grup, izleynlere muhteşem bir müzik ziyafeti sundu. Grubun solisti Dilek Türkkan, Kıbrıs’ta ilk konserini verdiklerini ifade ederek, buradan bulunmaktan son derece mutlu olduklarını ifade etti.

Bu yıl 17 Haziran-15 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen 17. Uluslararası Mağusa Kültür Sanat Festivali kapsamında, 4 Temmuz’da Rojas Ve Rodriguez" Flamenko Topluluğu, 9 Temmuz’da Luz Casal, 11 Temmuz’da yerli gruplarımızdan Erkan Erzurumlu ve Grubu, 15 Temmuz'da Natalie Cole konseri yer alacak.

Bülent Ortaçgil ve Birsen Tezer 1 Temmuz’da Salamis Antik Tiyatro’da

17. Uluslararası Mağusa Kültür-Sanat Festivali’nde aynı sahneyi paylaşacak Bülent Ortaçgil ve Birsen Tezer birbirinden güzel ve duygusal şarkıları ile Kıbrıslı hayranlarına muhteşem bir gece geçirtecek.

“Benimle Oynar mısın”, “Sensiz Olmaz”, “Değirmenler”, “Olmalı mı Olmamalı mı”, “Bozburun”, “Bahar Türküsü” gibi eserleriyle tanıdığımız, Türkiye’nin en büyük ozanlardan biri olan Bülent Ortaçgil'in canlı performansı ile Birsen Tezer'in ruhu dinlendiren ipeksi sesi 1 Temmuz Pazartesi saat 21:00’da Salamis Antik Tiaytro’da olacak.


Editör: TE Bilisim