GAÜ Sivil Havacılık Bölümü öğrencilerinden oluşan Havacılık Kulübü’nün organize ettiği “Hayatımızdaki Havacılık” adlı seminer, GAÜ Millenium Senato ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.
Sivil Havacılık Bölüm Başkanı Hakkı Doğankaya, İlk SOLOTÜRK Pilotu Murat Keleş ve Kaza Kırım İnceleme Uzmanı, Kaptan Pilot Nuri Sakarya’nın katılımıyla gerçekleşen “Hayatımızdaki Havacılık” konulu seminer büyük ilgi gördü.
3 saat süren seminerde havacılık alanında merak edilen ve bilinmesi gereken konular anlatıldı.
En son Kasım ayında gösteri yapmak için Kıbrıs’a gelen SOLOTÜRK Pilotu Murat Keleş anlatımı ve yaptığı esprilerle öğrencilerin dikkatini çekerken, uçuşlar hakkında teknik bilgileri aktardı. Kaptan Pilot Hakkı Doğankaya ve Kaptan Pilot Nuri Sakarya ise geçmişten günümüze havacılığı ve uçak kazalarının önlenmesi ile kaza nedenlerinin araştırılması yöntemlerini anlattı.
GAÜ Havacılık Kulübünün organizasyonunu üstlendiği “Hayatımızdaki Havacılık” seminerinin sonunda öğrenciler konuşmacılara sorular yönelterek, merak ettikleri konular hakkında bilgi aldı.
Seminerin sonunda katılımlarından dolayı teşekkür plaketini, Sivil Havacılık Bölüm Başkanı Hakkı Doğankaya, ilk SoloTürk Pilotu Murat Keleş ve Kaza Kırım İnceleme Uzmanı Kaptan Pilot Nuri Sakarya’ya takdim etti.
Plaket takdiminin ardından seminere katılan öğrenciler, konuşmacılar ile hatıra fotoğrafı çekildi.
 
Editör: TE Bilisim