Bu proje kapsamında Dernek tarafından hazırlanan küçük kuruş kutuları İktisatbank’ın Çok Kültürlü Bankacılık hizmeti veren şubelerinde (Alsancak, Karaoğlanoğlu, Girne, Karakum ve Mete Adanır Şubeleri) müşterilerine ulaştırılacak.

Projenin amacı çoğu zaman hiç önemsemediğimiz ve ortalığa saçtığımız bozuk paraları bir yerde toplayarak, kanser hastalığıyla mücadele eden hastalara ulaştırılmak üzere dernek hesaplarına yatırılmasını sağlamak. Bu işbirliği ile ilgili bir açıklama yapan İktisatbank Genel Müdür Yardımcısı Olgun Önal, Kanser Hastalarına Yardım Derneği ile yeniden bir projede birlikte çalışmaktan duydukları memnuniyeti belirtti. Önal, Derneğin kanserle mücadelede yadsınamaz katkıları olduğunu vurguladı ve dernek yetkililerine bu konuda ortaya koydukları çabadan dolayı teşekkür etti.

Kanser gibi bir hastalıkla mücadele etmenin zaten çok zor olduğunu ve maddi yetersizlikler yüzünden tedavi sürecinin aksaması ile bir hayatın yitirilmesine sebep olunabileceğinin altını çizen Önal, yolu İktisatbank şubelerinin önünden geçen duyarlı vatandaşlarımızı bu kuruş kutularını almaya ve bir can kurtarmak için katkı koymaya davet etti.


Editör: TE Bilisim