Birleşmiş Milletler’in Lefkoşa Türk Belediyesi ve Lefkoşa Rum Belediyesi meclis üyelerini ve personelini bir araya getirmek amacı ile düzenlediği resepsiyon 3 Kasım 2014 gecesi Ledra Palace Otel’de gerçekleşti. Geçtiğimiz sene yine iki belediyenin meclis üyelerinin ve personelinin bir araya geldiği resepsiyonun ardından başlayan yakınlaşma ve karşılıklı belediyelerin faaliyetlerini inceleme gezileri ve ortak projeler üzerinde yapılan çalışmalar ile devam eden ilişkilerin birinci yılında Birleşmiş Milletler yine iki belediyenin yönetici kadrolarını biraraya getirdi.

Bir seneye yakındır 2 belediyenin teknik personelinin düzenli olarak toplandığı görüşmelerde Lefkoşa’nın ortak sorunları tartışılıp ortak çözüm üretilmeye çalışılırken, belediye personeli deneyimlerini ve bilgilerini paylaşıyor.
LTB Asbaşkanı Akın Aktunç’un rahatsızlığından dolayı katılamamasından ötürü LTB Projeler Şube Amiri Ali Güralp ve Lefkoşa Rum Belediye Asbaşkanı Eleni Loukaidou’nun bir senedir devam eden toplantıların özetinden oluşan kısa bir sunumu ile başlayan gecede LTB Başkanı Mehmet Harmancı ve Lefkoşa Rum Belediyesi Başkanı Constantinos Yorgacis de meclis üyelerinden ve personelden gelen soruları yanıtladı. Gece heyetlerin katıldığı ve Lefkoşa Belediye Orkestrası’nın da kısa bir dinleti sunduğu resepsiyon ile sona erdi.
 
Editör: TE Bilisim