Cumhuriyet Meclisi Başkanı Hasan Bozer, halk iradesinin merkezi ve demokrasinin kalbi olan yüce meclisin, yeni yılda da milletin refahı ve ülkenin gelişmesi için büyük gayretle çalışmaya devam edeceğini vurguladı.

Bozer, Kıbrıs Türk halkının geçmişte yaşadığı acıları ve kötü olayları bir kez daha yaşamayacağı, gelecekte kendisini güvende hissedeceği bir barışı arzuladığını da belirterek, “Dileğim Kıbrıs sorunun bu doğrultuda bir çözüme ulaşabilmesidir” dedi.

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Bozer, yeni yıl mesajı yayımladı.

Bozer, bir yılı daha geride bırakarak yeni bir yıla girileceğine işaret ederek, yılbaşının tüm dünya tarafından din, dil, ulus ve ırk ayrımı yapılmadan coşkuyla kutlanmasını temenni etti.

İyi ve kötü olayları ile bir yılın daha geride bırakıldığını ve yeni bir yıla girmenin coşkusunu yaşadıklarını ifade eden Bozer, 2013 yılının Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti halkına, Anavatan Türkiye’ye ve tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini diledi.

Bozer, yeni yılda 2012 yılında karşılaşılan tüm sıkıntıların giderilerek aşılmasını temenni ederek, mesajında şunları kaydetti:

“Halk iradesinin merkezi ve demokrasimizin kalbi olan yüce meclisimiz, yeni yılda da milletimizin refahı ve ülkemizin gelişmesi için büyük gayretle çalışmaya devam edecektir.

Kıbrıs Türk Halkı geçmişte yaşadığı acıları ve kötü olayları bir kez daha yaşamayacağı, gelecekte kendisini güvende hissedeceği bir barışı arzulamaktadır. Dileğim Kıbrıs sorunun bu doğrultuda bir çözüme ulaşabilmesidir.


Bu duygu ve düşüncelerle, 2013 yılının ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, tüm halkımıza sevgilerimi, saygılarımı ve en iyi dileklerimi sunuyorum.”
Editör: TE Bilisim