Sosyal sorumluluk projesi kapsamında yarınlarımızın geleceği çocuklarımızı dünyaya gelişinde yalnız bırakmayan İskele Belediyesi, anne babaların da en mutlu günlerine ortak olmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da bu kapsamda; içerisinde bebek yağından, pişik kremine, şampuanından biberon ve emziğine kadar yeni doğan bebeğin tüm ihtiyaçlarını barındıran hoş geldin bebek paketlerini sahiplerine ulaştırmayı sürdürüyor.

DOLU VE BAŞBUĞ AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Göreve geldiği ilk günden bu yana İskele ve beldelerinde sosyal sorumluluk bilinci ile hareket eden ve iyi günde de kötü günde de bir arada olmanın önemine dikkat çeken İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Başbuğ ve Dolu Aileleri ’ne de ziyaret gerçekleştirdi.

HOŞ GELDİN; MERYEM ASMİN VE ECRİN BEBEK

İskele Belediye Başkanı Sadıkoğlu bu kapsamdaYarköy’de yaşayan Başbuğ Ailesi ile Dolu Ailesi’ni ziyaret etti. Polat – Mehtap Başbuğ çiftinin 14 Ocak’ta dünyaya gelen kızları Meryem Asmin ile Gülşen – Ümit Dolu çiftinin 1 Ocak’ta dünyaya gelen kızları Ercin’i görme fırsatı bulan Sadıkoğlu, her iki çifti de tebrik etti. Meryem Asmin ile Ecrin’in ailesine, milletine, insanlığa hayırlı bir evlat olması temennisinde de bulundu.

 
Editör: TE Bilisim