Demokrat Parti Ulusal Güçler, dün akşam düzenlediği kokteylle Güzelyurt Belediye Meclis üyesi adaylarını bölge halkına tanıttı.
Aydınköy’de bulunan Promil Station Kafe’de düzenlenen tanıtım kokteylinde, DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, Güzelyurt İlçe Başkanı Türkay Tokel, Bülent Arkın ve Aydınköy Örgüt Başkanı Gökhan Saraç birer konuşma yaptı.
Adayların tek tek kendilerini kısaca tanıtma fırsatı da bulduğu gecede, 29 Haziran’a kadar yılmadan, usanmadan çok çalışılacağı ve DP Ulusal Güçler’in 29 Haziran akşamı sandıktan zafer ile çıkacağı üzerinde duruldu.
DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, gecede yaptığı konuşmasında, öncelikle adaylara olan güvenini belirtti, başarılar diledi ve ekledi:
“Burada on dört tane pırıl pırıl potansiyel belediye başkan adayı görüyorum.”

SERDAR DENKTAŞ: “GÜZELYURT’TA ARTIK BELEDİYE BAŞKANININ TEK BAŞINA KENDİ BİLDİĞİNİ OKUMA DÖNEMİ SONA ERECEK”
Belediye başkan adayı olmaksızın propaganda sürecini geçirmenin kolay olmadığını kaydeden Serdar Denktaş, “Şunu görüyorum ki Güzelyurt Belediye Meclis üyesi adaylarımız bir takım ruhu ile son derece disiplinli bir çalışma ortaya koyuyor. Belediye meclis üyeliğinin önemini bilerek çalışıyor. Güzelyurt’ta artık belediye başkanının tek başına kendi bildiğini okuma dönemi sona erecek” şeklinde konuştu.
Belediye meclis üyeliğine seçilecek adayların Güzelyurt halkı adına o mecliste görev yapacağının altını çizen Denktaş, bu ekibin görevinin Güzelyurt halkının ödediği vergi, cebinden çıkan kuruşlarla bölgede yapılan yatırımları kontrol etmek olduğunu söyledi.
Denktaş, kazanan adayların belediye başkanlığını kim kazanırsa kazansın Güzelyurt bölgesi ile ilgili atılacak her olumlu adımı destekleyeceğini, yanlış olan her adımı da engelleyeceğini ifade etti.

“SİZDEN BEKLENTİM KARMACI GRUBA, “BİZ MEŞALENİN ALTINA MÜHÜR VURACAĞIZ” DEMENİZDİR”
Güzelyurt Bölge halkından “karma oy kullanın” teklifini asla kabul etmemelerini de isteyen DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, “Siz bunu teklif edenlere “Bizim bir takımımız var. DP Ulusal Güçler’in bu takımına güveniyoruz. Bu takıma, meşalenin altına mühür vuracağız” deyin. Bunu söyleyin ve karmacıları kendinizden uzaklaştırın. Başarı ancak böyle gelecek” dedi.

“TOKEL VE YÖNETİMİNİ BEKLENTİMİN ÇOK ÖTESİNDE BİR EKİP OLUŞTURDUĞU İÇİN KUTLARIM”
Güzelyurt İlçe Başkanı Türkay Tokel ve yönetimini beklentisinin çok ötesinde bir ekip kurduğu için kutladığını da sözlerine ekleyen Denktaş, “Hepsine başarılar diliyorum.



17 gün daha çok sıkı çalışmalıyız. Birlikte çalışır, birlikte gücümüzü ortaya koyarsak istediğimiz sonuca ulaşacağımızdan ve ondan sonra da 4 yıl boyunca hakettiğiniz hizmeti Güzelyurt bölgesi olarak alacağınızdan eminim. Tekrar başarılar diler, kolay gelsin diyorum” şeklinde sözlerini tamamladı.

TÜRKAY TOKEL: “ADAYLARIMIZ BULUNDUKLARI GÖREVLERİNDE KENDİLERİNİ ISPATLAMIŞ KİŞİLERDİR”
DP Ulusal Güçler Güzelyurt İlçe Başkanı Türkay Tokel ise, geceye katılanlara teşekkür ederek başladığı konuşmasında, 14 Belediye meclis üyesi adayının birbirinden değerli kişiler olduğuna işaret etti.
Adayların bulundukları görevlerinde kendilerini ıspatlamış kişiler olduğunu belirten Tokel, 29 Haziran akşamından itibaren belediye meclis üyeliğine kazanan adayların gerçekleşecek meclis toplantılarda DP Ulusal Güçler’i laiki ile temsil edeceklerine olan inancını belirtti.
Adaylara olan inanç ve güvencini dile getiren Tokel, belediye meclis üyeliğinin önemli bir görev olduğuna dikkati çekti.
Kazanan adayların Güzelyurt bölge halkının sıkıntılarını, sorunlarını gerçekleşecek toplantılarda dile getireceğini ifade eden Türkay Tokel, “Sıkıntıların aşılmasında sizler yardımcı olacaksınız” dedi.

“GÜZELYURT HALKI, İSTİHDAMLARI ARTIRICI PROJELER, PLANLI PROGRAMLI TARIM, YAPACAĞI YATIRIMLAR İÇİN ÖZEL TEŞVİKLER BEKLİYOR”
Güzelyurt İlçesi’nin ciddi sıkıntıları olduğuna vurgu yapan Tokel, “İlçemizde beraber yaşadığımız insanlar mutlu değilse, geleceğimizden emin değilsek, nüfusumuz her gün küçülüyorsa, yaşadığımız ilçe sürekli göç veriyorsa, işsizlik çoğalıyorsa böyle bir kentte belediye başkanı, belediye meclis üyesi olsanız neye yarar” şeklinde konuştu.
Güzelyurt halkının, istihdamları artırıcı projeler, planlı programlı tarım, yapacağı yatırımlar için özel teşvikler, özel destekler istediğini, beklediğini kaydeden Tokel, Güzelyurt’ta nüfusun 35 yıldır hiç artmadığına vurgu yaptı.
Tokel konuşmasının sonunda, DP Ulusal Güçler Lefke Belediye Başkan adayı Hüseyin Öztoprak’ı da şimdiden kutlayarak, hayırlı uğurlu olmasını diledi.


BÜLENT ARKIN: “EKİBİMİZ GÜZELYURT VE BÖLGE HALKININ SORUNLARINI BİLEN, ÇÖZÜM ÖNERİLERİ GETİREBİLEN VİZYON SAHİBİ KİŞİLERDİR”
Gecenin sunuculuğunu üstlenen parti yetkililerinden Bülent Arkın ise, çağdaş bir belediyenin sadece belediye başkanından ibaret olmadığına işaret etti.
Başarılı bir kent yönetimi için, Belediye meclisinin halkın ve bölgenin sorunlarını bilen ve bunlara çözüm üretebilecek bilgiye haiz üyelerden oluşmasının öneminde dikkati çeken Arkın, DP Ulusal Güçler adaylarının Güzelyurt ve bölge halkının sorunlarını bilen, çözüm önerileri getirebilen vizyon sahibi kişiler olduğunu kaydeden Arkın, “Bu pırıl pırıl 14 arkadaşımızın 29 Haziran akşamı sandıktan başarılı bir şekilde çıkması için tüm gücümüzle çalışacağız” dedi.


GÖKHAN SARAÇ: “ZAFER DP ULUSAL GÜÇLER’İNDİR”
DP Ulusal Güçler Aydınköy Örgüt Başkanı Gökhan Saraç da, Güzelyurt Belediye Meclis üyesi adaylarının tanıtım gecesinin Aydınköy’de gerçekleşmesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Saraç, DP Ulusal Güçler’in 29 Haziran’da gerçekleşecek seçimden zaferle çıkması için var güçleriyle çalışacaklarının sözünü verdi ve bunu başaracaklarının altını çizdi.

 
Editör: TE Bilisim