ANİ VE GAYRİ TABİİ ÖLÜM.
23.03.2013 tarihinde, saat 19.30 sıralarında, Lefkoşa’da Ahmet CEM (E-89) ikametgahı içerisinde aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirmiştir. Soruşturma devam etmektedir.

AĞIR YARALAMA, VAHİM ZARAR, CİDDİ DARP VE TECAVÜZKAR ALET TAŞIMAK
23.03.2013 tarihinde, saat 17.30 sıralarında, Gazimağusa’da, A.M (E-24) kendisinden ayrıldığı gerekçesi ile eski kız arkadaşı Melike BÖLÜK’ü (K-28), tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurmakta olduğu jilet ile yüzünden üç kez, bir kez de elinden kesmek sureti ile ağır bir şekilde yaralayıp bedensel vahim zarara uğratmıştır. Yaralı Gazimağusa Devlet Hastanesine kaldırılarak yapılan tedavisinden sonra müşahede altına alınmıştır. A.M tutuklanmış olup, soruştura devam etmektedir.

İKAMETGAHTAN HIRSIZLIK
22.03.2013 tarihinde, saat 23.30 sıralarında, Gazimağusa’da, Aysel SALİH’e ait ikametgaha açık kapısından giren O.K (E-21), A.C (E-19) ve M.D (E-19) içerisinden muhtelif ziynet eşyalarını çalmışlardır. Adı edilenler tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

EV AÇMA VE İKAMETGAHTAN HIRSIZLIK
10-23.03.2013 tarihleri, 16.30-21.00 saatleri arasında, Girne’de Tahir SEROYDAŞ’ın ikametgahı meçhul şahıs/lar tarafından açılarak içeriden muhtelif ziynet eşyaları çalınmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

KASTİ HASAR, CİDDİ DARP, MÜLKE TECAVÜZ VE İTALE-İ LİSAN
23.3.2013 tarihinde, saat 16.30 sıralarında, Güvercinlikte M.A (E-40) ve Ü.A (E-34), ev kirasını ödemediği gerekçesi ile Ersan ŞAFAK’a ait ikametgahın avlusuna izinsiz girip giriş kapısının camını ve avluda bulunan plastik sandalyeleri kırıp hasara uğrattıktan sonra M.A sandalye ile Ersan ŞAFAK’ın sağ eline vurup ciddi şekilde darp ettikten sonra, Ersan ŞAFAK ve Medine ŞAFAK’a itale-i lisanda bulunmuşlardır. Adı edilenler tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

DOĞAL AFET
22 - 23.03.2013 tarihleri arasında ülkemiz genelinde meydana gelen şiddetli fırtına sonucu; ağaç kırılması, ikametgah ve ağıl damlarında bulunan çinko ve kiremitlerin uçması, sera naylonlarının parçalanması, araç üzerine kiremit düşmesi, duvarların yıkılması, ve çardak kırılması gibi çeşitli zararlar meydana gelmiştir.
Dün itibarıyle polis ve itfaiye birimlerine; Gazimağusa İlçesinde üç, Güzelyurt İlçesinde dokuz, toplam 12 “doğal afet” vakası polise rapor edilmiştir. Soruşturmalar devam etmektedir.

PGM – BASIN SUBAYLIĞI
 
Editör: TE Bilisim