Amerikalı ünlü model Paris Hilton, Platinum Rush European 2018 Avrupa turnesi kapsamında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) DJ performansı sergiledi.

Limak Cyprus Deluxe Hotel’de binlerce kişinin katıldığı partide muazzam bir şov gerçekleştiren Hilton, izleyenleri büyüledi.

Muhteşem bir havai fişek gösterisi ile başlayan şov gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Hilton kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen hayranları ile de tek tek ilgilendi.

Dün öğle saatlerinde Limak Holding’e ait özel jetle İbiza’dan hareket ederek Ercan Havalimanı’na inen Hilton, Limak Turizm Grubu Başkanı Kaan Kavaloğlu ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

‘Seve seve tekrar gelirim’

Hilton, basın mensuplarının soruları üzerine "Başka organizasyonlar olması durumunda seve seve tekrar gelirim" dedi.

Kuzey Kıbrıs’ı nasıl bulduğu ve daha önce araştırma yapıp yapmadığı ile ilgili soruyu da yanıtlayan Hilton, “Seyahat etmeyi ve yeni şeyler denemeyi, yeni insanlarla tanışmayı ve yeni yerler görmeyi seviyorum. Ayrıca ailem bir otel grubuna sahip olduğu için yeni yerler görmek bana ilham veriyor. Buraya gelmeden önce de araştırdım. Limak Cyprus da çok güzel bir otel” dedi. Arkadaşlarının da daha önce Kuzey Kıbrıs’ta balayına geldiğini belirten Hilton, “Burası çok güzel ve tatil için harika bir yer” dedi.

Hilton, böyle bir organizasyonda bulunmaktan dolayı memnuniyetini dile getirerek çok eğlendiğini belirtti.

‘Gurur duyuyoruz’

Limak Turizm Grubu Başkanı Kaan Kavaloğlu da ünlü model Paris Hilton'u KKTC'de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ada’ya bugüne kadar gelen en ünlü kişinin Paris Hilton olduğunu ve kendisini Limak Cyprus Deluxe Hotel’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Kavaloğlu, “Kuzey Kıbrıs turizmine gönül vermiş bir yatırımcı olarak bundan gurur duyuyoruz” diye konuştu.

KIBRIS’IN EN BÜYÜK AQUA PARKI

KKTC’nin Bafra Turizm Bölgesi’ndeki Limak Cyprus Deluxe Hotel, şehir merkezine 25 kilometre, Ercan Havalimanı’na 65 kilometre ve Magosa’ya 40 kilometre mesafede bulunuyor. 200 bin metrekare alan üzerine kurulu ve 598 oda ve 1338 yatak kapasitesine sahip olan Limak Cyprus, berrak denizi ve muhteşem kumsalı ile Kıbrıs’ı tercih eden turistlere Akdeniz’in tadını çıkarma imkanı veriyor.

Çocukların tüm taleplerine yanıt veren ve gün boyu sıkılmadan eğlenmelerini sağlayan çocuk kulübü, Kıbrıs’ın en büyük aqua parkının yanı sıra gün içinde süren aktivitelerle Limak Cyprus’ın konukları yılın tüm yorgunluğunu atabiliyor. Limak Cyprus, akşamları ise gece şovları, canlı müzik grupları ve farklı konseptlerdeki partilerle eğlenceye yeni bir soluk getiriyor. Uzman terapistler eşliğinde keyifli ve huzurlu anlar yaşatan SPA merkezinde vücut bakım uygulamaları ve masaj çeşitleri ile misafirler tatilleri boyunca ruhen ve bedenen yenileniyor.

KONGRE VE TATİLİ BİR ARADA SUNUYOR

Limak Cyprus, yeni evlenen çiftlerin balayı tatillerini unutulmaz kılmak için çok özel bir hizmet sunuyor. Havalimanında özel karşılama, VIP transfer, özel oda dekorasyonu, sürpriz ve sıra dışı ikramlar, restoranda rezervasyon önceliği gibi birçok ayrıcalık, balayı çiftlerini kendilerini özel hissetmelerini sağlıyor.

Ana restoranın yanı sıra Türk, İtalyan ve Uzakdoğu mutfaklarından lezzetlerin sunulduğu restoranları, gün boyu atıştırmalık servisleri, farklı konseptteki barları ile misafirlerine hizmet veren otelin bir diğer özelliği ise iş toplantılarına da ev sahipliği yapacak donanıma sahip olması. Limak Cyprus Deluxe Hotel, Babylon Kongre Merkezi’nde farklı büyüklükteki birçok toplantı salonu, profesyonel ekibi ve son teknoloji ekipmanları ile hem iş toplantılarına hem de özel günlere ev sahipliği yapıyor.

ZÜMRÜD-Ü ANKA KUŞUNDAN ESİNLENİLDİ

Limak oteller zincirinin en yeni halkası Limak Cyprus Deluxe Hotel, sunduğu eşsiz hizmet ilhamını Zümrüd-ü Anka efsanesinden alıyor. Girnelilerin Topak Taş ya da diğer adıyla Yumurta Taşı dedikleri Ciklos Mevkii’ndeki bulunan yumurta formlu taş, Zümrüd-ü Anka’nın son yumurtası... Efsaneye göre, Anka kuşu kuluçkada günlerce oturmuş, yiyecek bulmak amacıyla yuvadan ayrıldığında yavrunun kıpırdanması sonucu yumurta yuvadan düşmüş ve Zümrüd-ü Anka efsanesi böylece sona ermiş. Limak da bu efsaneyi simge olarak kullanarak mitin yeniden doğuşuna aracılık ediyor. Limak Cyprus Deluxe Hotel, insanların kendilerini yeniden yaratıp tazelendikleri zaman dilimine hayat veriyor.

Editör: TE Bilisim