AĞIR YARALAMA

20.05.2017 tarihinde, saat 16:30 sıralarında, Değirmenlik’te, H.Ş.(E-34)’ye ait ikametgahın arka bahçesi içerisinde, H.Ş. ile Ş.O.(E-33) arasından çıkan tartışma sonucu, birbirlerinin vücutlarına gelişigüzel vurup kavga ettikleri sırada, o esnada orada bulunan H.Ş’nin on dört yaşındaki oğlu, Ş.O’nun babasına zarar vereceğini düşünerek tasarrufunda bulunan bıçağı Ş.O’nun karın bölgesine sokmak suretiyle adı edileni ciddi şekilde yaralamıştır. Olayda yaralanan Ş.O. kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan tedavisini müteakip Kalp Damar Cerrahisi Servisinde müşahede altına alınmıştır. Adı edilenin hayati tehlikesi bulunmamaktadır. H.Ş ve on dört yaşındaki oğlu tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

VAHİM ZARAR, KASTİ HASAR, KAVGA VE RAHATSIZLIK

20.05.2017 tarihinde, saat 21:45 sıralarında, Lefkoşa'da, Sakarya Sokak üzerinde bulunan bir apartman içerisinde, K.D.(E-33) bir taraf, M.H.(E-63) ve B.H.(K-53) diğer taraf olup birbirlerinin vücutlarının muhtelif yerlerine elleri ve ayakları vurup kavga ettikleri sırada, M.H., H.D’nin ikametgahının kapısına tekme atıp kırmak suretiyle kasti hasara uğrattığı sırada K.D. de M.H’nin yüzüne yumruk vurup adı edilenin burnunu kırılmasına sebep olmuştur. Bahse konu tüm şahıslar tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

VAHİM ZARAR, CİDDİ DARP VE TECAVÜZKAR ALET TAŞIMA

20.05.2017 tarihinde, saat 16:45 sıralarında, Gazimağusa’da İsmet İnönü Bulvarı üzerinde, Ö.N.K. (E-23) yanına aldığı iki akrabası ve henüz kimlikleri tespit edilemeyen yaklaşık on şahıs ile birlikte, tasarruflarında kanunsuz olarak bulundurdukları demir ve ahşap sopalar ile Ö.N.K.’yi daha önceden darp ettiği gerekçesiyle, A.E’nin vücudunun muhtelif yerlerine tasarruflarındaki sopalar ile vurup adı edileni ciddi şekilde darp edip, sağ el serçe parmağının kırılmasına sebep olmuşlardır. Ö.N.K. tutuklanmış olup, diğer şahıslar ise aranmaktadır. Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada, 19.05.2017 tarihinde, saat 14:00 sıralarında, Gazimağusa’da İsmet İnönü Bulvarı üzerinde A.E.(E-32) ve H.Ş. beraberlerinde bulunan ve henüz kimlikleri tespit edilemeyen 4 erkek şahıs ile birlikte, annesine küfür ettiği gerekçesiyle, Ö.N.K’nin vücudunun muhtelif yerlerine vurup adı edileni ciddi şekilde darp ettikleri tespit edilmiştir. A.E. tutuklanmış olup, diğer şahıslar ise aranmaktadır. Soruşturma devam etmektedir. 

Editör: TE Bilisim