Pamuklu’ da Türkmen ailesini ziyaret eden Mehmetçik Belediye Başkanı Sarıçizmeli, Pamuklu köyü için önümüzdeki dört yıl içerisinde, köy halkının ihtiyacına göre projeleri üretip hayata geçireceğini belirtti.

Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli, ‘’Her Perşembe Bir Evde‘’ uygulaması çerçevesinde bu hafta belediye’ ye bağlı Pamuklu köyündeki Türkmen ailesini ziyaret etti.

Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli’ ye ziyaretinde, Pamuklu Muhtarı Hasan Çelik de eşlik etti.

Sarıçizmeli, Türkmen ailesinin sorunlarını yerinde inceleyerek, köy muhtarından da Pamuklu’ nun sorunlarıyla ilgili genel bilgi aldı.
Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli, konuyla ilgili açıklamasında, “’Her Perşembe Bir Evde’ uygulamamız çerçevesinde bu hafta belediyemize bağlı Pamuklu köyünde ziyareti gerçekleştirdiğimiz Türkmen ailesinin sorunlarını yerinde inceleme fırsatı bularak, genel olarak Pamuklu köyünün ihtiyaçları ile ilgili konuştuk. Önümüzdeki dört yıllık süreçte Pamuklu köyünün ihtiyaçlarına yönelik projeler üzerinde çalışacağız. Hem ailemizin sorunlarını ve hem de beldemizdeki tüm sorunları çözmeye yönelik projeler geliştirip, çalışacağız’’ dedi.  
Editör: TE Bilisim