Bakanlık Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre hastanede, servisler ve yeni acil servis inşaatını gezen bakan Gülle, eksiklikler ve sorunlar hakkında bilgi aldı.

SALİH BEYOĞLU

Girne Dr. Akçiçek Hastanesi Başhekim Vekili Dr. Salih Beyoğlu, ziyarette yaptığı açıklamada, Sağlık Bakanı Ahmet Gülle’nin hastanenin sorunlarını yerinde görmek ve bu sorunlara çözüm bulmak amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Beyoğlu, “Bizler en iyi şekilde çalışacağız, onların da eksikliklerimizi giderme yönünde gerekli her türlü yardımı yapacağına inanıyorum” dedi.

AHMETT GÜLLE

Sağlık Bakanı Ahmet Gülle de, Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’nin önemli bir merkez olduğunu vurgulayarak, Girne’de son dönemde yaşanan gelişmeler ve büyük nüfus artışı düşünüldüğünde, Dr. Akçiçek Hastanesi’nin kapasite ve etkinliğinin artırılmasının büyük önem taşıdığını kaydetti.

Geçmiş dönemde, hastanede başlatılan iyi çalışmalar olduğunu, sağlığın kesintisiz ve hata affetmeyen bir hizmet alanı ve bir nevi bayrak yarışı olduğunu kaydeden Gülle, devraldığı görev süresi boyunca, ekibiyle birlikte sağlık hizmetlerini daha iyi bir noktaya taşımak için çalışacaklarını söyledi.

Ekibiyle birlikte sağlık alanındaki sorunları, yerinde görerek, katılımcı bir ruh, demokratik bir anlayış ve işbirliği içinde, hekim gözüyle bakarak tespit edeceklerini vurgulayan Gülle, “Sorunları çözmeye çalışacağız. Hep konuştuğumuz sistemsizliğimizi artık çözmek, sağlık hizmetlerini artık daha çağdaş bir hale getirmek istiyoruz. Bunu da hep beraber başaracağız ”dedi. 
Editör: TE Bilisim