Lefkoşa Türk Belediyesi’nin halka daha kaliteli hizmet verebilme adına çeşitli kuruluşlarla yürüttüğü işbirliklerine bir yenisi daha eklendi. LTB ile İnşaat Müteahhitleri Birliği temizlik çalışmaları konusunda örnek bir işbirliğine giderek Haspolat Bölgesi’nde arazi temizliği gerçekleştirdi. Böylece tüm hanelerde gerçekleştirilen ilaçlama çalışmasının ardından kapsamlı temizlik çalışması ile bölge halkının bir şikayeti daha sonlandırılmış oldu.

Başkanlar çalışmaları yerinde inceledi
Çalışmalar Haspolat halkı tarafından memnuniyet ile karşılanırken, LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu ve İnşaat Müteahhitleri Başkanı Faik Dağaştı, Haspolat Muhtarı Cemal İnangil’in de katılımı ile çalışmaları yerinde inceledi.
Dağaştı yaptığı açıklamada, toplumsal sorumluluk gereği İnşaat Müteahhitleri olarak belediyeler ile işbirliği halinde olmak istediklerini ifade ederek, bu gibi desteklerin farklı belediyelerle de sürdürüleceğini aktardı. Dağaştı, üyelerine gösterdikleri duyarlılık nedeni ile de teşekkür ederek, dayanışma içerisinde olmanın önemine vurgu yaptı.

Fellahoğlu vatandaş ile buluştu, sorunları dinledi
İncelemelerin ardından Haspolat Spor Kulübü’ne geçen LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu, burada vatandaşlarla biraraya geldi. Fellahoğlu’na Haspolat’a gösterdiği ilgi nedeni ile teşekkür eden vatandaşlar, bölgenin sıkıntılarını aktardı.
Başkan Fellahoğlu burada yaptığı konuşmada idari ve mali açıdan çökmüş bir belediye devraldıklarını anımsatarak 3 aylık süreçte normalleşme adına önemli adımlar attıklarını ifade etti.

“Rehberim yasalardır, kimseye ayrıcalık tanımam”
Merak edilen tüm sorulara samimiyet ile cevap veren Fellahoğlu, LTB’ye düzen ve sistem oturtmak adına yoğun çalıştıklarını ve tüm zorluklara rağmen doğru yolda ilerlediklerini belirtti.
Kendisi için yasaların rehber olduğunun altını çizen Fellahoğlu, kimseye ayrıcalık tanımayacağını, herkesin sorununu ise yasalar çerçevesinde çözebileceğini, bunun dışında kayırmacılık, torpil gibi LTB’yi yozlaştıran konuların artık bir daha yaşanmayacağını sözlerine ekledi.
 
Editör: TE Bilisim