LTB Başkanı Mehmet Harmancı’ya, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Uluslararası Göç Yönetimi Zirvesi ile UCLG-MEWA yönetim kurulu toplantısında Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal eşlik etti.

LTB Başkanı Mehmet Harmancı Şanlıurfa’daki temasları çerçevesinde ayrıca UCLG-MEWA Genel Sekreteri Mehmet Duman, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftci ile bir araya geldi.

LTB’den yapılan açıklamaya göre, kamu kuruluşları, yerel yönetimler ve göç üzerine çalışmalar yapan sivil toplum kuruluşlarının bir araya geldiği UCLG-MEWA & WALD Uluslararası Göç Yönetimi Zirvesi’nde, Suriye’de yaşayan iç savaş nedeni ile Türkiye kentlerinde yaşanan mülteci sorunları konuşuldu.

BAŞKAN HARMANCI’NIN TALEBİ UCLG-MEWA YÖNETİM KURULU TARAFINDAN OLUMLU KARŞILANDI  

LTB Başkanı Mehmet Harmancı katıldığı UCLG-MEWA yönetim kurulu ve konsey ortak toplantısında söz alarak,  LTB olarak Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonu ile Sürdürülebilir Turizm Komisyonlarında sorumluluk alma talebinde bulundu. Başkan Harmancı’nın bu talebi UCLG-MEWA yönetim kurulu tarafından olumlu karşılanarak bu yönde bir planlama yapılmasına karar verildi.

Editör: TE Bilisim