Cumhuriyetçi Türk Partisi - Birleşik Güçler (CTP-BG), Demokrat Parti - Ulusal Güçler (DP-UG) ve Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) koalisyon hükümetinin Turizm Çevre ve Kültür Bakanı Mehmet Harmancı bu sabah görevine başladı.
Mehmet Harmancı, Bakanlığa gelişinde ilk olarak Turizm, Çevre ve Kültür Bakanlığı’na bağlı tüm bürokratlarla bir araya gelerek yaklaşık bir saatlik bir toplantı gerçekleştirdi.
2 aylık bir süre için göreve geldiğini ifade eden Bakan Harmancı, bu süreçte devam eden projeler ile yapılması gündemde olan projeler hakkında bilgiler aldı. Rutin işlerin aksamaması için kadroların görev başında olduğunu vurgulayan Harmancı, toplumun kısa süre içerisinde bazı beklentileri olduğunu, bu konuda gereken mesajları vermeye çalışacaklarını söyledi.
Hükümet olarak bu süre zarfında yoğunlaşılması ve öncelikli yapılmasını istediği konuları da Bürokratları ile paylaşan Harmancı, kısa süre içerisinde projeler ile ilgi daha detaylı bilgiyi kamuoyuyla paylaşacağını vurguladı.
Özel sektörde çalıştığını ve bakan olduktan sonra sahip olduğu hisseleri devretmek için gerekli işlemleri başlattığını da ifade eden Harmancı, kimsenin aklında bir soru işareti kalmasını istemediğini de sözlerine ekledi.
 
Editör: TE Bilisim